HomeMusicMarc Floor brengt opvolger van miljoenen hit uit: Laat die Hoodie maar...

Marc Floor brengt opvolger van miljoenen hit uit: Laat die Hoodie maar Hangen.

Vandaag brengt Marc Floor zijn nieuwe single ‘Laat Die Hoodie Maar Hangen’ uit. Deze track is de tweede song bij het label van mentor Snelle. Marcs debuut ‘Zij Heeft Alles’ werd meer dan één miljoen keer gestreamd en kreeg support van onder andere RTL Boulevard en De Stentor. ‘Laat Die Hoodie Maar Hangen’ is een pakkende popsong over een relatie waar je net iets eerder uit had moeten stappen. De track komt uit via Lieve Jongens en is vanaf vandaag overal te streamen.

Met de song gaat Marc Floor op verfrissende wijze verder met zijn eigen sound. Door een mix van fijne gitaarrifjes, swingende piano en herkenbare teksten is de artiest blij met het eindresultaat. Het nummer ontstond tijdens een wandeling met producer en mede-songwriter Wessel van Deursen, hieruit ontstond de zin: “Was ik maar eerder bij je weg gegaan. Oh, wat heb ik mezelf toch aangedaan?” Deze spraakmemo is uiteindelijk een jaar ongeopend gebleven, totdat de twee op een schrijverskamp waren en dachten: “Laten we die song is afmaken!” Hierna werd er een uur intensief geschreven en was ‘Laat Die Hoodie Maar Hangen’ geboren.

Marc Floor

Marc Floor (16) is een Nederlandse zanger met een grote passie voor muziek, die hij al op jonge leeftijd achter de piano ontwikkelde. In 2021 deed Marc Floor mee aan The Voice Kids, waar tijdens de Blind Auditions alle vier de stoelen draaiden. Tijdens zijn deelname ontwikkelde hij zich op alle muzikale vlakken en schopte hij het tot de finale! Buiten muziek om vindt Marc Floor het belangrijk om zich in te zetten voor kinderen in armoede. Zo is hij sinds kort ambassadeur van de stichting Compassion, waarmee hij afgelopen jaar meerdere reizen heeft gemaakt naar o.a. Ethiopie en Kenia. Hier nam hij een kijkje bij de projecten die opgezet zijn vanuit de stichting. Deze ervaringen neemt hij mee naar Nederland en hiermee hoopt hij anderen te helpen en te inspireren.

In de laatste jaren heeft Marc Floor veel uren in de studio gezeten en als resultaat heeft de zanger al een aantal eigen nummers uitgebracht. Zo staan er al verschillende songs met meer dan één miljoen streams op zijn naam, namelijk ‘Hé Meester’, ‘Ik Geloof In Jou’ met Pjotr en zijn laatste wapenfeit ‘Zij Heeft Alles’. Marc Floor heeft met zijn eigen muziek al aardig wat podiumervaring opgedaan, hij trad bijvoorbeeld al op voor maar liefst 15.000 bezoekers in een uitverkocht Ahoy, stond op 7th Sunday en zal binnenkort bij de ‘Thuis’ concerten van mentor Snelle in de Adelaarshorst te bewonderen zijn. In 2023 zal men veel van Marc Floor horen, dus hou hem vooral in de gaten!

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments