HomeMusicPjotr staat voor ‘Hete Vuren’ in zijn nieuwe single met Melissa Lopes

Pjotr staat voor ‘Hete Vuren’ in zijn nieuwe single met Melissa Lopes

Afgelopen week brengt Pjotr samen met zangeres Melissa Lopes zijn nieuwe single ‘Hete Vuren’ uit. De rapper, die nationaal bekend werd door weeksamenvattingen te rappen op Radio 538, laat met de track wederom horen hoe veelzijdig hij is. Pjotr schreef de persoonlijke song speciaal voor zijn vrouw en werkte hiervoor samen met onder andere Sigourney K. Het nummer gaat over onoverwinnelijke liefde, een onderwerp dat door de prachtige stem van Melissa Lopes perfect wordt overgebracht. Op 30 juni zal Pjotr  onder andere deze single live ten gehore brengen bij zijn eigen show in het Burgerweeshuis in Deventer. ‘Hete Vuren’ komt uit via Lieve Jongens en is vanaf nu overal te streamen.

Deze song ligt Pjotr nauw aan het hart. ‘Hete Vuren’ gaat namelijk niet alleen over zijn vrouw, maar ook over de vrijwilligersprojecten die de rapper elk jaar doet. Hij reist hiervoor onder andere af naar Albanië, waar kinderkampen georganiseerd worden met veel muziek, dans en theater. Bij zo’n project ontmoette Pjotr zijn vrouw en op het moment dat zij in Nederland kwam wonen sloeg de vonk over! “Komende zomer gaan we weer naar Albanië voor een mooi project en zo dromen we samen van alles wat we kunnen betekenen in beide landen!” aldus Pjotr.

De lyrics van de song zijn inspirerend voor stellen die samen alles willen overwinnen. Pjotr zegt: “Het nummer dat ik heb geschreven gaat over onoverwinnelijke (internationale) liefde. Dat we ondanks de verschillen er volledig voor gaan en alles aan kunnen.” In de bijbehorende videoclip zal naast het verhaal van Pjotr en zijn vrouw ook die van andere stellen met verschillende achtergronden in beeld gebracht worden.

Bekijk de videoclip van ‘Hete Vuren’ door op de onderstaande afbeelding te klikken:

Pjotr

In het voorjaar van 2019 schoot Pjotrs single ‘Zonneschijn’ de ‘Viral 50 NL’ van Spotify in en werd miljoenen keren gestreamd. Dit was het startsein van een mooie carrière. Zijn EP ‘Goed Nieuws’ belandde in de ‘Nederlandse Album Top 100’ en Pjotr tekende als eerste artiest bij het label ‘Lieve Jongens’ van goede vriend Snelle. Gelijk hierna trokken de twee door het land met de uitverkochte ’24/7-tour’.

Waar 2020 voor velen een teleurstellend jaar was ontstonden voor Pjotr mooie kansen. Om de week rapte hij het nieuws aan elkaar in de populaire weekoverzichten bij Radio 538. De ‘Kleine Wereld’ EP met de succes-single ‘Verliezen Met Jullie’ steeg tot boven de 10 miljoen streams en werd direct opgevolgd door de creatieve ‘Kleine Wereld Tour’ in de openlucht. Pjotrs eerste 101Barz-sessie ging het internet rond en was weken trending op YouTube. Met zijn scherpe teksten, unieke stemgeluid en creatieve aanpak blijft Pjotr steeds opnieuw raken.

Melissa Lopes

Melissa komt uit een muzikale familie en ontdekte haar zangtalent toen ze door haar zus op het podium werd uitgenodigd om een liedje mee te zingen. Zowel zij als haar zussen waren verrast te horen hoe het klonk. Op dat moment was de missie duidelijk en heeft ze haar toenmalige mode opleiding ingeruild voor de muzikantenopleiding van het Albeda College.

In 2016 bracht Melissa Lopes twee cover-medleys uit die enorm viral gingen met liedjes van onder andere Cho, Jonna Fraser, Broederliefde en Ronnie Flex. Haar unieke stemgeluid ontlokte veel positieve reacties en resulteerde in een platendeal bij het label Couture 33 van mede-Rotterdammer Winne. Haar eerste EP ‘Single’ is in 2017 uitgekomen en haar tweede EP ‘GEMINI’ in 2021.

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments