HomeMusicMetejoor brengt lead single van zijn aankomende album uit

Metejoor brengt lead single van zijn aankomende album uit

Metejoor brengt vandaag de lead single van zijn nieuwe album ‘Joris’ uit. De single heet ‘Eigen Schuld’ en is een power ballad die dwars door de ziel snijdt. Daarbij verschijnt aanstaande vrijdag ook een videoclip op YouTube. Het album ‘Joris’ verschijnt op 29 september, maar ‘Eigen Schuld’ is vanaf vandaag al overal te streamen.

In 2021 kende de Belgische zanger Metejoor zijn doorbraak met singles als ‘1 op een miljoen’ met Babet en ‘Rendez-Vous’ met Emma Heesters. Het Nederlandse publiek omarmde hem en zijn debuutalbum ‘Metejoor’ werd goed gestreamd, in België is het zelfs een Platina plaat die al bijna twee jaar bovenin de Ultratop Chart staat. De opvolgende singles waren ‘Kijk Ons Nou’ met Snelle en ‘Wat Wil Je Van Mij’ met Hannah Mae. De laatstgenoemde behaalde de tweede positie in de Nederlandse Top 40. Nu is het tijd voor de opvolger ‘Eigen Schuld’.

Op 3 en 4 november komt er een grote droom uit voor Metejoor, dan speelt hij namelijk voor het eerst een soloconcert in de grootste popzaal van België, het Sportpaleis in Antwerpen. Hier kunnen fans de liedjes van ‘Joris’ live met band horen. Tickets zijn via deze link verkrijgbaar. Op 3 februari 2024 is Metejoor samen met Hannah Mae te zien tijdens de Qmusic Top 40 Awards Live in Rotterdam Ahoy. Tickets zijn hier te koop.

Metejoor
Metejoors succes begon in 2017 met het nummer ‘Ik hou van jou’: de song werd genomineerd als ‘Beste doorbraak’ voor de Belgische Radio 2’s Zomerhit 2017 en hiermee werd Metejoor support-act voor de Nederlandse tour van Clouseau. Dé grote doorbraak kwam in januari 2021 met ‘1 op een miljoen’, de song werd opgepikt door radiozenders in Vlaanderen én Nederland en kreeg een lang leven in de hitlijsten, wat resulteerde in Metejoor’s eerste nummer 1 hit met Platina-status in de Ultratop. De track is inmiddels méér dan 23 miljoen keer gestreamd – daarmee is het een van de grootste Vlaamse hits van 2021. Conclusie: Na jaren hard werken, bouwen aan een eigen repertoire en met mega-hits op zak, is Metejoor klaar voor de toekomst.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments