HomeUncategorizedFLEUR is terug met nieuwe song 'Niet Breken'

FLEUR is terug met nieuwe song ‘Niet Breken’

FLEUR is terug! Dat laat ze horen met haar nieuwe single ‘Niet Breken’. Deze zelfgeschreven powerballad staat symbool voor de nieuwe weg die FLEUR is ingeslagen. De afgelopen twee jaar heeft de zangeres zichzelf teruggetrokken om erachter te komen welke muziek ze écht wil maken en met de wereld wil delen. ‘Niet Breken’ is dan ook de eerste single, er volgen de komende maanden nog meer songs! Het nummer komt uit via Cloud 9 Music en is vanaf vorige week overal te streamen.

Naast eigen muziek zet FLEUR ook covers op TikTok, deze zijn ontzettend succesvol met honderdduizenden views. Het zaadje voor haar nieuwe muziek werd dan ook geplant door alle reacties op TikTok. Fleur zegt hierover: “Door alle reacties op mijn cover-vertalingen op TikTok kwam ik erachter dat veel mensen zich herkennen in mijn manier van verhalen vertellen. Een tikkeltje direct en altijd eerlijk. Ik ben super trots hoe ik dit in ‘Niet Breken’ heb kunnen verwerken.”

Niet Breken gaat volgens FLEUR over het vertrouwen in jezelf en dat anderen je nooit klein mogen krijgen. Als je ‘Niet Breken’ aan zet op je oortjes, speaker of boxen in de auto moet je gewoon keihard meezingen omdat je het gevoel krijgt dat je de hele wereld aan kan.

FLEUR

FLEUR (Fleur Raateland, 2000) is een frisse muzikale zangeres, songwriter en performer. Door haar veelzijdige stem en haar liefde voor de piano kan FLEUR ieder bekend nummer zingen en spelen. Sinds haar veertiende treedt ze op door heel Nederland. FLEUR stond onder andere in een uitverkochte Ziggo Dome, op Bevrijdingspop in Haarlem, in de Brabanthallen en op Popweekend Schagen. FLEUR tekende in 2020 bij Cloud 9 Music, waar ook Snelle, Davina Michelle, Armin van Buuren en Nielson aan verbonden zijn. Hier bracht ze haar debuutsingle ‘Alleen Zonder Jou’ uit, de titelsong van de bioscoopfilm ‘Zwaar Verliefd!2’ en maakte ze samen met Paul Sinha een eigen versie van ‘De Eerste Keer’ van Maxine & Franklin Brown, die maar liefst 5,3 miljoen keer gestreamd werd op Spotify. Na het afronden van het Conservatorium heeft FLEUR de tijd genomen zichzelf muzikaal opnieuw uit te vinden. Dat is gelukt! En het eerste resultaat is ‘Niet Breken’. De zangeres wil onderdeel uitmaken van de nieuwe generatie artiesten die de komende jaren aan de top staan en is vastbesloten dat dit haar gaat lukken.

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments