HomeMusicMetejoor pakt Groots uit met nieuwe single én tour door Nederland

Metejoor pakt Groots uit met nieuwe single én tour door Nederland

Onze zuiderbuur Metejoor is met hits als ‘Wat Wil je Van Mij’ met Hannah Mae en ‘Kijk Ons Nou’ met Snelle inmiddels bij ons in Nederland volledig omarmd. In Vlaanderen trok hij langs vele podia met zijn tour, met als hoogtepunt een optreden voor 20.000 man in een uitverkocht Sportpaleis in Antwerpen. In Nederland is de zanger tevens een graag geziene gast en gaat hij, naast diverse shows op festivals de komende maanden, dit najaar op clubtour door heel het land. Dit doet Metejoor allemaal met een nieuwe single op zak, vandaag brengt hij namelijk zijn song ‘Groot’ uit. Het nummer was al te horen op Metejoors album ‘Joris’, maar speciaal voor deze release stak hij het nummer in een nieuw, fris jasje.

Bij de single komt ook een videoclip uit, die vandaag om 17:00 uur online staat op YouTube. De clip bevat sfeerbeelden van tijdens de optredens van Metejoor, een goede inkomer voor zijn tour in Nederland dit najaar. Hij zal dan te zien zijn in onderstaande steden, tickets zijn verkrijgbaar via Metejoor.be.

Metejoor – Clubtour

1 november 2024 De Nobel – Leiden

2 november 2024 PLT Theaters – Heerlen

7 november 2024 Victorie – Alkmaar

8 november 2024 Muziekgebouw – Eindhoven

10 november 2024 Spot – Groningen

16 november 2024 Phil – Haarlem

1 december 2024 013 – Tilburg

13 december 2024 Hedon – Zwolle

20 december 2024 Metropool – Hengelo

Metejoor
Metejoors succes begon in 2017 met het nummer ‘Ik hou van jou’: de song werd genomineerd als ‘Beste doorbraak’ voor de Belgische Radio 2’s Zomerhit 2017 en hiermee werd Metejoor support-act voor de Nederlandse tour van Clouseau. Dé grote doorbraak kwam in januari 2021 met ‘1 op een miljoen’ met Babet, de song werd opgepikt door radiozenders in Vlaanderen én Nederland en kreeg een lang leven in de hitlijsten, wat resulteerde in Metejoor’s eerste nummer 1 hit met Platina-status in de Ultratop. De track is inmiddels méér dan 26 miljoen keer gestreamd – daarmee is het een van de grootste Vlaamse hits van 2021. De opvolger ‘Rendez-Vous’ met Emma Heesters deed het ook goed en werd 22 miljoen keer gestreamd. Zijn debuutalbum ‘Metejoor’ is in België een Platina plaat die al bijna twee jaar bovenin de Ultratop Chart staat. De opvolgende singles waren ‘Kijk Ons Nou’ met Snelle en ‘Wat Wil Je Van Mij’ met Hannah Mae. De laatstgenoemde behaalde de tweede positie in de Nederlandse Top 40. Conclusie: Na jaren hard werken, bouwen aan een eigen repertoire en met mega-hits op zak, is Metejoor klaar voor de toekomst.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments