HomeMusicAntoon keert terug naar de Ziggo Dome op 20 februari 2025

Antoon keert terug naar de Ziggo Dome op 20 februari 2025

Na het ongekende succes van zijn twee uitverkochte shows in 2022 komt Antoon met zijn band op donderdag 20 februari 2025 terug naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Dit maakte Antoon gisteravond bekend bij Beau, waar hij ook een diamanten plaat ontving voor zijn album Engel (inmiddels op 380 miljoen streams). Antoon bracht onlangs nieuwe muziek uit in de vorm van de EP ‘Gezichten’ en zal in de Ziggo Dome zowel zijn nieuwe singles als zijn bekende Top 10-hits laten horen, ondersteund door een spectaculaire liveshow. Tickets voor deze show zijn vanaf vandaag om 16.00 uur te bestellen via www.antoon.live.

Antoon heeft sinds zijn debuut in 2020 heel veel muziek uitgebracht. Met hits als ‘Hyperventilatie’, ‘Hallo’, ‘Vluchtstrook’, ‘Leuk’ en ‘Hotelschool’ maar ook ‘Meteoriet’ met Dopebwoy en ‘Sliden’ met Ronnie Flex heeft hij miljoenen streams op zijn naam staan. Onlangs lanceerde hij zijn nieuwe EP ‘Gezichten’ met tracks als Blindelings ‘Doe Maar’ en ‘Gezichten’ met als feature Kevin. En dit is dan slechts een voorproefje van wat hij dit jaar nog meer in petto heeft. De fans kunnen rekenen op nog meer nieuwe muziek en waarschijnlijk een aantal verrassende samenwerkingen.

Antoon zelf zegt hierover: “De Ziggo Dome shows in 2022 waren onvergetelijk voor mij, en dat komt echt door mijn fans. Daar met de band en alle fans een feest maken ervaar ik echt als heel intens. Je voelt de energie en het enthousiasme gewoon op het podium. Ik geniet daar net zo van als het publiek! Ik kan niet wachten om volgend jaar terug te keren met een nieuwe liveshow. We gaan de komende maanden heel hard werken om het publiek opnieuw te verrassen.”

Over Antoon­­

Antoon, afkomstig uit de omgeving van Hoorn, is al van jongs af aan vastberaden geweest om muzikant te worden. Op vijftienjarige leeftijd werd hij als jongste kandidaat ooit toegelaten tot de Herman Brood Academie. Met zijn debuutalbum ‘De Nacht Is Van Ons’ bereikte hij de Top 5 van de Album Top 100, en sindsdien lijkt hij niet meer te stoppen. Als de meest gestreamde artiest van 2022 op Spotify, winnaar van de Q Music Top 40 award voor Beste Artiest, een Buma Award voor beste Nationale track en ontvanger van de Edison Pop prijs, heeft Antoon zich gevestigd als een onmiskenbaar talent in de Nederlandse muziekscene. Zijn muzikale film “Antoon – Engel” uit 2023 biedt een uniek inzicht in zijn leven en carrière, met nooit eerder vertoonde beelden en persoonlijke verhalen van de mensen die het dichtst bij hem staan.

Ticketinformatie:

Antoon live in de Ziggo Dome

Datum: 20 februari 2025

Locatie: Ziggo Dome, Amsterdam

Tickets: te koop vanaf vandaag, 2 mei, 16.00 uur via www.Antoon.live

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments