HomeMusicMinder bekende artiesten die je ook moet checken.

Minder bekende artiesten die je ook moet checken.

We hebben bekend talent en onbekend talent en sommige minder bekende artiesten verdienen gewoon een steuntje in de rug. Sommige verdienen ook die spotlights, maar zijn nog aan het klimmen naar de top. Wij zetten ook de minder bekende artiesten in de spotlights, gewoon omdat iedereen wat zonneschijn verdient!

Onbekende artiesten die je moet checken:

1. Asiah

Deze jonge Rotterdam maakt al super lang muziek. Hij begon in 2017 met het delen van zijn muziek op Spotify. Jasper Kaptein a.k.a Asiah doet niks liever dan het maken van muziek. Hij is er non stop mee bezig en droomt zo groot mogelijk. Een spot in de muziekindustrie is waar hij zijn zinnen op heeft gezet. Soulsearch is zijn EP en telt zeven lekkere R&B tracks. Wij houden hem in de gaten.

2 Joya Mooi

Joya Mooi is een Amsterdamse artiest. Ze heeft jazz gestudeerd, maar je hoort ook r&b en hip-hop invoeden terug in haar muziek. Ze laat zich graag inspireren door musea maar haalt ook thuis veel inspiratie op. Gewoon in haar huis in Amsterdam West. Daar schrijft ze, afgewisseld met de studio, nieuwe muziek. Soms pakt ze zelf ’s nachts nog haar microfoon om opnames te maken. Wil je haar in de gaten houden? Check dan haar website.

3.Kay Slice

Kay Slice is een opkomend artiest, a hiphopkid, op een missie om zijn muziek en zijn Ghanese roots te laten samensmelten tot wat hij noemt HipHop/Ghana Soul. Hij vloog hij dan ook naar Ghana om te studeren, te creëren en om nieuw materiaal op te nemen. Deze reis heeft geleid tot het album From “Back to Back”

Zo check deze mensen uit en volg ze! Ook zij verdienen de spotlights.

Bron: Girlscene, Funx, Beeld: Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments