Is Snelle inmiddels miljonair? Wat denken jullie? We kunnen het helaas nergens terugvinden, maar Snelle gaat wel erg hard de laatste tijd. Hij is coach bij The Voice Kids en krijgt daar ongeveer 5 ton voor als het goed is. Daarnaast heeft hij zijn eigen documentaire op Netflix: check deze hier.

Snelle ambieert het wel op miljonair te worden, aldus Snelle in een interview.

“Rijkdom bestaat voor mij uit gezondheid, geluk en geld. Dus dan is deze keuze snel gemaakt. Als ik eerlijk ben, geniet ik ook van mijn geld. Ik koop leuke cadeaus voor anderen, rij een mooie auto en besteed meer aandacht aan mijn uiterlijke verzorging. De vrijheid die geld geeft, dat is rijkdom. Ik ambieer het om miljonair te worden, maar alleen als ik het op deze manier kan worden. Namelijk door te doen wat ik leuk vind. En ik wil samen met mijn vrienden miljonair worden.”, Aldus Snelle.

Snelle is bekend van zijn grote hits “Scars”,“Smoorverliefd”. Zijn eerste uitgebrachte single was een samenwerking met verzekeringsmaatschappij Interpolis. Het nummer waarschuwt jongeren voor de gevaren van telefoongebruik op de fiets. Het nummer “Smoorverliefd” behaalde al snel de eerste plaats in de Nederlandse Top 40.

Snelle miljonair? Hmm nog niet denken wij, maar hij gaat wel hartstikke lekker. Ik ben benieuwd wat wij nog meer van hem kunnen verwachten en wanneer hij miljonair is/wordt. Wij houden je op de hoogte!

Wil jij nou ook veel geld verdienen? Veel geld online verdienen door middel van websites en content? Wat dacht je dan van affiliate marketing? Bekijk deze cursus en leer hier alles over. Succes!

Bron: JFK en Wikipedia, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here