HomeMusicMontana's langverwachte Single "BODY" is nu te beluisteren.

Montana’s langverwachte Single “BODY” is nu te beluisteren.

Nederlandse zangeres Montana (20) betreedt de muziekscene opnieuw met een verleidelijke nieuwe single genaamd “Body”. Het nummer, geproduceerd door de twee talentvolle producers LJ en Easthunt, belooft luisteraars te betoveren met
hypnotiserende Amapiano klanken en meeslepende beats.
Na haar succesvolle singles ‘All Eyes On Me’ met 1,2 miljoen streams en ‘Love Is Drugs’ met 300.000 streams, komt de 20-jarige zangeres nu met nog meer opzwepende ritmes en pakkende melodieën. Met haar krachtige stem en onmiskenbare charisma verkent ze moeiteloos de grenzen vanhet Amapiano genre.
Haar vorige drie singles toonde aan dat zij simpelweg de ‘UK-Garage Queen’ van Nederland is. Echter weerspiegelt de nieuwe single, die ze overigens weer onafhankelijk uitbrengt, de artistieke groei van Montana en haar voortdurende streven naar vernieuwing. Met “Body” laat ze zien dat ze een onmiskenbaar talent is om in de gaten te houden.
Het nummer is nu beschikbaar op alle grote streamingplatforms.
Luister via deze link naar “BODY”
Over Montana:
Sinds haar optreden bij The Voice Kids in 2015 is het duidelijk dat Montana grote potentie heeft om een superster te worden. De 20-jarige zangeres uit Ouderkerk a/d IJssel is sindsdien achter de schermen bezig geweest om zichzelf op elk gebied te ontwikkelen en te specialiseren. Met haar grensverleggende muziekstijl en charismatische persoonlijkheid heeft ze een groeiende aanhang veroverd binnen en buiten Nederland.
mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments