HomeMusicNnelg start nieuw hoofdstuk bij Noah’s Ark

Nnelg start nieuw hoofdstuk bij Noah’s Ark

Hij schrapt ”Yung” van zijn naam en releast eerste wapenfeit “Toekomstplan” met Jiggy Djé
Vorige week (oops, sorry we are not always up-to-date, We do our best to keep up with all news) dropt rapper Nnelg zijn nieuwe single ‘Toekomstplan’.

Zijn eerste release bij Noah’s Ark is en een featuring met labeldirecteur en rapper Jiggy Djé. Twee jaar na het succes van zijn debuutalbum Balans, staat deze track aan het begin van een nieuwe fase die gelijk gepaard gaat met een naamsverandering. Hij dropt het eerste deel van zijn naam en gaat nu officieel van ‘Yung Nnelg’ naar ‘Nnelg’. ‘Toekomstplan’ staat symbool voor zijn muzikale ontwikkeling en de titel zegt het; hij is klaar voor de toekomst en wij met hem.
Het nummer gaat over de grote vraagstukken in zijn leven, zoekende naar antwoorden die hij wil ontdekken in dit nieuwe hoofdstuk.

“Ik wil zo veel mogelijk impact creëren voor de huidige en de volgende generaties. Dát is nu mijn toekomstplan.”

– Nnelg

Net als wij dus!

Meer Over Nnelg:
Met een sterke drive heeft Nnelg de afgelopen jaren al een unieke positie in de Nederlandse Hiphopscene veroverd. Met een groeiende fansbase in zowel het niche als in het mainstream publiek, vormt hij als geen ander een unieke brug tussen twee werelden. Met zijn aankomende project legt Nnelg wederom een brug naar een nieuwe wereld.
 “Sommige dingen horen bij elkaar. Ze kunnen een lange tijd niets met elkaar te maken hebben, elkaar niet kennen of gewoon nog niet bedacht hebben dat ze samen horen. Maar dan – als ze wél samen zijn – denk je “oh ja… logisch”. Zoals Nnelg en Noah’s Ark.”
– Vincent Patty, alias Jiggy Djé

In zijn tienerjaren startte Nnelg, of in het dagelijkse leven: Glenn, met muziek samen met de mannen van TNO en SMIB. Na het releasen van twee solo-EP’s en zijn eigen tour in 2018, met als afsluiter een uitverkocht Paradiso, was hij niet meer weg te denken uit de line-ups van grote festivals in Nederland. Nnelg vormde het ‘ZES NULLEN’ collectief en label om zich heen. De rapper spreidde in 2020 zijn vleugels nog verder uit en lanceerde toen onder eigen beheer zijn eerste debuutalbum Balans. Na twee jaar stilte staat ‘Toekomstplan’ nu aan het begin van Nnelg zijn nieuwe tijdperk bij de Ark, waarbij authenticiteit en zijn roots centraal staan. 

Dus wat is jouw toekomstplan? Heb je er al 1? Misschien helpt lifeofanartist.nl je een beetje op weg.
Keep on reading our content!
mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments