HomeMoneyHet vermogen van Dopebwoy in 2024. Hoeveel geld heeft hij?

Het vermogen van Dopebwoy in 2024. Hoeveel geld heeft hij?

Het vermogen van Dopebwoy in 2024..read on.

Nog niet van Dopebwoy gehoord? Dan heb je onder een steen gelegen.. deze man gaat lekker! al sinds 2011, maar met name door zijn grote hit “Cartier.

Dopebwoy aka Jordan Jacott, is een Nederlandse artiest die in 2011 begon met muziek uitbrengen . Hij is dus al even bezig. Inmiddels heeft Dopebwoy een contract getekend bij Warner Music en richtte hij zijn eigen label op: Forever Lit Records.en hij is zeker LITT! en goed bezig.

Hij begon met het maken van beats, omdat niemand erop wilde rapper ging hij zelf achter de mic staan en met succes. Zijn vader was DJ en bracht hem in zijn jeugd veel bij op muzikaal gebied. Na zich ver ontwikkeld te hebben als producer, besloot Dopebwoy ook zelf te gaan rappen en met succes. Humbkle beginnings, maar hij hield vol en ging er voor.

Dopebwoy heeft door de jaren heen met veel mensen samengewerkt. Zo werkte hij samen met Frenna, Henkie T, Murda en Chivv. Daarnaast heeft hij ook bijzondere internationale samenwerkingen met de Franse artiest MHD en de Engelse artiest Yxng Bane.

Samen met Jayh brengt hij de track “Selecta” in 2006 uit.Die heeft inmiddels miljoenen streams en views op YouTube.

Zijn grote hit was “Cartier”. Prr! Ik ben litt.

Andere grote hits waren “Walou Crisis”, “Tik Tok” en “Vakantie”.

Zijn laatste album was Turbulentie. Lees hier meer over dit album de release.

Het vermogen van Dopebwoy?

Wij denken dat hij nog geen miljonair is in 2024, maar hard onderweg is. Hij is ook al even bezig dus zal er wel warmpjes bij zitten.

Zodra we meer weten hoor je van ons uiteraard. Wie weet een interview?! Waarin vertelt hoeveel geld hij heeft en daarmee de jeugd inspireert iets te maken van hun leven. Stay tuned.

Hou deze dope boy in de gaten en ons uiteraard.

Ben jij klaar om ook miljonair te worden? Om te beleggen op de beurs? Dan heb je dit boek nodig.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments