HomeBeautyInfluencer en beauty Mascha Feoktistova. Lees hier meer.

Influencer en beauty Mascha Feoktistova. Lees hier meer.

Influencer Mascha Feoktistova: de beauty chick die je moet kennen en moet volgen!

Ze begon jaren geleden (meer dan 10 jaar geleden, in 2007 al namelijk) met haar blog Beautygloss. Een blog over make-up en beauty producten. Na 2 jaar maakte ze hier haar eigen bedrijf van en koppelde er ook een webshop aan.

Inmiddels is ze een succesvolle vlogger en influencer. Ze is gestopt met bloggen en verder gegaan met YouTube onder de naam Vloggloss: ze heeft meer dan 300k abbonees en is dus een groot succes. Op Instagram heeft ze meer dan 600k volgers. Youtube en Instagram zijn nu natuurlijk populairder dan blogs.

Ze is niet alleen een beauty, maar vlogt dus ook over beauty. Hou jij van beauty en wil je hier alles over weten? Dan moet je deze dame wel kennen en volgen.

Feoktistova heeft een wimperlijn (in samenwerking met Eylure) en een shampoo/conditionerlijn (in samenwerking met Andrélon) uitgebracht.

Een succesvolle dame dus! Benieuwd naar haar vermogen? Lees dit artikel dan eens.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments