HomeWritingOmdenken. Ooit van gehoord? Zo niet, bij deze!

Omdenken. Ooit van gehoord? Zo niet, bij deze!

Omdenken: anders denken. Ben jij ook anders? Dan is dit misschien het artikel voor jou!

Omdenken: het merk dat je moet kennen. Denken in termen van kansen en niet van problemen! Je maakt van een probleem een feit en van een feit een mogelijkheid. 

Omdenken is een manier van denken en doen, waarbij je kijkt naar de werkelijkheid zoals die is en onderzoekt wat je daarmee zou kunnen. Omdenken benadert een probleem als ruwe energie; frustratie die zijn vorm nog niet gevonden heeft. Je gebruikt de energie van het probleem voor iets nieuws.

Berthold Gunster (1959) is de grondlegger van het Omdenken. Na zijn opleiding aan de Akademie voor Expressie in Utrecht werkte hij als regisseur en schrijver bij diverse theatergezelschappen. Naast projecten in Nederland creëerde hij bijvoorbeeld Not Your Mama’s Bustour met daklozen in Chicago en Why Is Stas Addicted in de Oekraine. Met zijn team geeft hij sinds 2001 trainingen, shows en workshops aan bedrijven en particulieren. Berthold schreef over zijn gedachtegoed inmiddels een flink aantal bestsellers. Steeds meer mensen en organisaties leren hoe ze in plaats van op een ja-maar-manier op een ja-en-manier in het leven kunnen staan.

Berthold doet het niet alleen! Naast trainers, acteurs en technici, hebben ze ook een team dat vanaf het kantoor aan de Oudegracht in Utrecht Omdenken draaiende houdt.

Omdenken is dus een hele trend en een goede strategie om problemen te benaderen.

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments