HomeWritingEen mannen blog/online magazine beginnen. Hoe doe je dat?

Een mannen blog/online magazine beginnen. Hoe doe je dat?

Een mannen blog beginnen zoals Man-man in 2023, maar hoe dan?

Jij bent een ondernemer en wilt graag een concept voor mannen beginnen. Tip: begin online! Online is de toekomst en ik heb zo’n gevoel dat veel tijdschriften er uit gaan en op houden te bestaan. Maar future will tell of course.

Maar hoe doe je dat? Een online blog/online magazine voor mannen beginnen. Uiteraard geldt hetzelfde voor een vrouwen blog gericht op de doelgroep vrouwen.

Ben jij al enthousiast? Lees dan gauw verder.

Life of an Artist is er niet alleen voor artiesten, maar ook voor de ambitieuze jonge vrouwelijke en mannelijke ondernemers.

Wij hebben enkele tips voor jou.

1.Een idee/concept

Wat is jouw idee/concept? Heb je al een naam? Leg dan snel je domeinnaam vast. Zorg dat het past bij je concept (een mannen blog dus). Dit kan je bijvoorbeeld doen bij www.hostnet.nl. Je hebt een domeinnaam en hosting nodig. Waar gaat jouw online magazine over? Bedenk onderwerpen en categorieën. Doe research en ontdek je concurrenten. Wij kunnen er al een aantal voor je op noemen: man-man, manify, manners, mannenzaken etc. Er zijn er al best veel, maar dat betekent niet dat jij er niet tussen kan komen. Wees origineel en doe het net even anders. Zorg dat je het beter doet! Je kan concurrentie altijd verslaan. Het draait allemaal om de juiste instelling hebben.

2.Zorg voor een goed team

Eerlijk is eerlijk, het is fijn om een goed team te hebben. “Teamwork makes the dream work”. Alles alleen doen is best lastig (we know all about it). Je bent verantwoordelijk voor alles en het is fijner om met een team bepaalde zaken te bespreken. Hou jij wel van business meetings? Heb jij al helemaal de juiste kleding (businesskleding) voor een goede business meeting? Maar ben je nog op zoek naar juiste ondershirts? Wie een echte boss is, moet er natuurlijk ook zo uitzien en zich als een echte boss voelen. Kleding kan wonderen doen voor jouw uitstraling als echte ondernemer.

Samen kan je de strategie bespreken in businessmeetings. Waar gaan jullie over schrijven? Wie doet de marketing? Hoe krijgen jullie bezoekers? Wie is verantwoordelijk voor de advertorials en inkomsten en kosten uiteraard? Ondernemen is leuk, maar er komt ook wel veel bij kijken en het is fijn als je taken kan verdelen.

3.Vooral volhouden

Als je eenmaal bezig bent, een goed team hebt, er als een echte boss uitziet is het vooral een kwestie van volhouden. Een start-up moet je de tijd geven. Krijg je na 2/3 jaar nog niet voldoende bezoekers om eventueel winst te gaan maken? Dan moet je kijken hoe je het anders kan aanpakken. Richt je vooral op organic traffic. De meeste bezoekers komen uiteindelijk via Google. Maar ook social media is belangrijk. Investeer in beiden. Maar het belangrijkste advies is gewoon volhouden!

Goodluck!

Image; Unsplash

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments