HomeMusicPiet Junior brengt langverwachte ‘Kampvuur’ EP uit

Piet Junior brengt langverwachte ‘Kampvuur’ EP uit

EP bevat samenwerkingen met o.a. Kempi, Jebroer en Lange Frans. 

‘Kampvuur’ van Piet Junior is vanaf 7 april te beluisteren via alle streaming portalen

Het is eindelijk zo ver! Na de release van ‘Stil In de Stad’, ‘Tot De Dood’ en ‘Aso’, is Piet Junior’s langverwachte EP op 7 april eindelijk uit. Als jongen van het volk wil Piet met zijn muziek een stem geven aan de achterstandswijken en volksbuurten, zo ook met zijn ‘Kampvuur’. De naam van de EP spreekt voor zich, want met deze EP brengt de rappende reiziger, zoals we van hem gewend zijn, keihard vuur van het kamp. Met samenwerkingen met niemand minder dan Kempi op ‘Tot De Dood’ en Lange Frans op de gelijknamige single ‘Kampvuur’ laat de rapper een duidelijke stempel achter.

“Ik wil met deze EP teruggaan naar mijn roots, in letterlijke zin. Terug naar waar het ooit begonnen is voor mij, Hip-Hop en het woonwagenkamp. Ik vind het belangrijk om dicht bij mijzelf te blijven, en te laten ziem en horen waar ik voor sta! Wat ik op deze EP breng is rechtstreeks vuur van het Kamp, Kampvuur dus.” Aldus Piet Junior.

Piet heeft het afgelopen jaar veel nagedacht over zijn muzikale carrière. Na het uitbrengen van meer pop georiënteerde nummers is Piet teruggegaan de kern; Hip Hop. Dit is waar zijn hart ligt en de muziekstijl waar hij zich het beste mee kan uiten. Deze EP is daar het resultaat van en bevat de dikste producties en keiharde teksten. Alles waar Piet zijn fans op zaten te wachten en meer.

Over Piet Junior
Met eerdere nummers als Nachtapotheker, 34 shotjes en Vlotte jongens en samenwerkingen met Esko, Jebroer, Willie Wartaal, Young Ellens en Brace zette Piet Junior zijn stap in de Nederlandse hiphop scene. Na zijn debuut in 2020 met de EP Van’t Kamp en de hitsingle Dingen Die Normaal Zijn verzorgde Piet Junior het voorprogramma van Amerikaanse rapper The Game in Hedon.In 2021 besloot hij zich meer te focussen op feel good muziek. De invloed vanuit de popwereld op zijn muziek is te horen op zijn nieuwste EP Nirvana met nummers als Alles en T strand. Met zijn laatste release Stil In De Stad laat hij een andere kant van zichzelf horen.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments