HomeWritingPopulaire blogs in 2024. Vind ze hier terug.

Populaire blogs in 2024. Vind ze hier terug.

Populaire blogs in 2024. Welke?

Bloggen is nog steeds trendy en eigenlijk weer hipper dan ooit! Wel moet je nu met iets origineels komen, je eigen draai eraan geven en originele onderwerpen aanslaan. Gewoon een “online dagboek bijhouden” is niet meer hip en nogal achterhaald.

Beauty bloggen begint in trend af te nemen. Vrouwen zijn meer dan alleen make-up. Laat de echte ik zien, wat schuilt er achter al die make-up? Verschillende influencers hebben de trend al gezet waaronder influencer Rianne Meijer. Een leuke meid met een grappig Instagram account met meer dan 1 miljoen volgers.

Persoonlijke groei, mindset, healthy lifestyle, online ondernemen en online educatie blogs en online magazines zijn trending. Wil jij dus een blog beginnen? Denk dan aan deze trendy onderwerpen! Wil jij bijvoorbeeld toch nog graag een fashionblog beginnen? Kom dan wel met iets heel origineels en dus echt een unieke stijl! Bijvoorbeeld een Edgy stijl? Weet je niet wat dat is? Lees dit artikel dan eens!

Wat zijn nou de top 4 bloggers van 2024?

1.De moderne nomaden

Een blog over wat veel mensen willen: vrijheid! Reizen, genieten en passieve inkomsten verdienen met hun blog. Digital nomad Mick van de Moderne Nomaden vertelt je hoe je dat dus doet. Zijn blog heeft inmiddels meer dan 50.000 unieke bezoekers en hij verdient rond de 3000 euro aan passieve inkomsten. Dat doet hij dus erg goed! Het blog geeft tips over online ondernemen, persoonlijke groei en meer.

2.Sochicken

Het blog van Jelle Hermus. Erg populair en erg interessant. Ervaar meer vrijheid, blijheid en betekenis in je leven. Het Broednest helpt je je leven steeds leuker te maken in kleine, praktische, alledaagse stappen. SoChicken helpt maandelijks meer dan 1 miljoen geweldige lezers broeden op een leuker leven. Met praktische tips en online begeleiding. Het verdienmodel? Hij verkoopt cursussen en zelfgeschreven boeken. Een echte aanrader voor wie meer diepgang in het leven wil en op zoek is naar zichzelf.

3.Foodie-ness

Het blog van Carolina van Dorenmalen. Geluk, health and a positive life: its all about mindset! Wij zijn fan! Ook food bloggers zijn creatievelingen en komen steeds weer met de leukste gerechten. Carolina heeft een platform, een YouTube kanaal en ze heeft meer dan 120k volgers op Instagram. Daarnaast heeft ze 2 boeken geschreven. Een beauty met de brains! Checkitout!

4 Fire for Women

Over geld praat je niet? Wie zegt dat? In welke tijden leven we? Het is is 2022: alles kan! Open up!

De missie van fire for women is jou helpen financieel onafhankelijk te worden. Fire for women voorziet jou van inspiratie, educatie en informatie over beleggen, geld verdienen, side hustles en money mindset.

Ook kwam Puck tot de ontdekking dat vrijwel geen enkele vrouw in haar omgeving bezig was met geld, beleggen en het opbouwen van vermogen. Vrouwen zijn enorm ondervertegenwoordigd in de wereld van beleggen en investeren. Zonde aldus Puck Landewe, want uit onderzoek blijkt dat vrouwen uitstekende beleggers zijn. Hierdoor laten ze kansen liggen om hun geld voor hen aan het werk te zetten en te bouwen aan hun vermogen.

Its all about money and the right mindset! Een erg populair blog about finance met inmiddels 2 eigenaren!

Wil jij nou ook een blog of online magazine beginnen? Lees dit dan eens! Succes!

 

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments