HomeWritingPopulaire blogs voor mannen. Lees het hier!

Populaire blogs voor mannen. Lees het hier!

Populaire blogs voor mannen. Benieuwd? Lees dan gauw verder.

Niet alleen vrouwen bloggen graag en zijn gek op het lezen van leuke blogs, ook mannen Googlen wat af en willen graag de laatste trends en nieuwtjes weten. Mannen houden er ook van!

Wij hebben 3 leuke mannen blogs voor je op een rijtje gezet:

1.Manners

Was lange tijd de enige echt grote blog voor mannen. Het bestaat al sinds 2012. al bijna 10 jaar dus. De lijfgids voor de man die midden in het leven staat. Van vermaak tot inspirerende en informerende content. Alles wat een man nodig heeft. Ze schrijven over onderwerpen als style, health, entertainment, career en meer. Een erg leuk blad voor mannen!

2.Manify

Manify is het lifestyle magazine voor de moderne man. Manify bestaat sinds 2014 en is begonnen als een lifestyle magazine voor de moderne man met gevoel voor stijl. Inmiddels is het een gevestigde naam en echt een lifestyle brand. Ze inspireren de doelgroep, maar organiseren ook events (momenteel niet mogelijk). Ze schrijven over onderwerpen als lifestyle (duh), travel, fashion, ladies en meer. Interessant, check it out!

3.B4men

Barbier Jan Willem Huffmeijer geeft op deze website de nodige informatie over uiterlijke en innerlijke verzorging. Op de blog B4men vind je dan ook artikelen over het innerlijk (psyche) en blogs over uiterlijke verzorging met als onderwerp bijvoorbeeld kapsels, fashion, scheren en baarden. Naast dit komen ook onderwerpen als interieur, auto’s, eten en drinken terug bij B4men. Het bestaat niet zoals de eerste twee uit een team van schrijvers, maar het is geschreven voor: Jan Willem. Een erg leuk en meer persoonlijk blog dus.

Wil jij nou ook een blog beginnen? Ben jij een man en wil je schrijven over leuke onderwerpen voor mannen? Wil jij mannen inspireren? Dat kan! en nee het is niet gay!

Verdien vervolgens geld met Google Adsense en affiliate marketing. Alles leren over affiliate marketing? Bekijk deze cursus dan eens. Succes!

Populaire blogs voor mannen? Geinspireerd door deze blogs? Wil jij nou ook een blog voor mannen beginnen? Bekijk dan onze shop en volg de stappen.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments