HomeInfluencersPopulaire influencers in Nederland. Welke spannen nou de kroon?

Populaire influencers in Nederland. Welke spannen nou de kroon?

Populaire influencers in Nederland. Wieowie?

Inmiddels is Life of an Artist uitgebreid met de categorie Influencers. De influencers rijzen de pan uit en wij schrijven graag over de leukste en populairste influencers, hun bezigheden, hun vermogen etc. Life of an Artist focust zich dus niet alleen maar op de urbanscene, op muziek en artiesten, maar ook op creatievelingen en trends waaronder dus influencers. Influencer zijn is nu erg trending zowel op Instagram, maar ook op TikTok. Honderdduizend volgers en miljoenen views zijn tegenwoordig héél normaal voor influencers. Day in en day out werken ze hard aan mooie en goede content op hun Instagram kanaal, Youtube kanaal of TikTok kanaal.

Wie zijn dan die populaire influencers in Nederland?

Hier 5 populaire (instagram) influencers:

1.Anna Nooshin

Anna Nooshin: wat kan deze dame niet? Ze heeft 1 miljoen volgers op Instagram. Ze heeft vele samenwerkingen met merken. Ze begon ooit met NSMBL, een lifestyle website, maar is inmiddels eigenaresse van haar eigen beautylijn NOOSH en co-owner van het museum up side down. Like what can’t she do? She is everywhere! Ook is ze regelmatig op tv. Ze presenteerde onder andere Hollands Next Top Model.

2. Negin Mirsalehi.

Met meer dan 6 miljoen volgers op Instagram is ze een echt een grote influencer. Dat niet alleen, ze is een succesvolle onderneemster met haar eigen fashionblog en haarlijn Gisou. Een miljoenenbedrijf. Ze is inmiddels miljonair. Lees hier daar meer over.

3. Nikkie de Jager

Nikkie de Jager begon lang lang lang geleden met een make-up blog, maar inmiddels is ze een groot fenomeen met haar Youtube kanaal Nikkie Tutorials. Ze heeft een bereik van van bijna 14 miljoen abonnees en ze heeft ook meer dan 14 miljoen volgers op Instagram. De echte make-up influencer: Its Nikkie de Jager. You go girl!

4. Noor de Groot

De Queen of Jetlags. Wat begon als hobby liep al snel uit de hand. Ze begon met een blog en is nu een succesvolle influencer met meer dan 600k volgers. Met samenwerkingen met Louis Vuitton, NA-KD en Dior timmert ze hard aan de weg. Leuk feitje: haar vriend is Sander Kleinenberg (DJ). Ze komt dus op de mooiste plekken en legt dit vast op Instagram.

5. Yara Michels

Deze dame begon ooit als journalist en met een carrière platform: Chapter Friday, maar is inmiddels ook erg succesvol op Instagram en plaatst daar de leukste content. One to follow! Ze heeft ook gewerkt als hoofdredacteur bij het leuke en populaire meiden blad Linda Meiden.

Populaire influencers in Nederland? Deze dames dus! Al zijn ze ook vaak in het buitenland te vinden voor hun werk of hun plezier.

Heb jij nou hulp nodig met jouw foto’s of video’s voor on the gram of op Youtube? Bekijk dan onze shop. Goed en betaalbaar!

Bron: Girlscene, Beeld: Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments