Populaire interieur bloggers die je gewoon moet kennen.

Bloggen is nog steeds trending en naast blogs over bloggen, blogs over fashion, beauty etc, heb je natuurlijk ook blogs over interieur. Je kan creatief zijn op allerlei manieren en ds ook op deze manier. Met een interieur blog kan jouw gevoel voor interieurstyling laten zien. Jouw passie en het kan je meer werk opleveren als interieurdesigner uiteraard. Een soort van portfolio.

Inspiratie opdoen voor jouw interieur is altijd leuk. Je kan tv programma’s kijken zoals VT wonen etc of in woonbladen kijken, maar tegenwoordig hebben we: Google: lang leven Google! Ik ben al verslaafd, en jij? Gewoon googlen naar leuke interieur blogs en die elke dag bekijken en zo inspiratie op doen.

Het is tegenwoordig hip op het internet af te struinen naar leuke informatie en inspiratie. Bekijk voor alle artikelen van Life of an Artist and get inspired by our content.

Hier hebben we 4 leuke interieur bloggers voor je op een rijtje gezet:

1. Interior Junkie

OP nummer 1 staat uiteraard Elisah Jacobs van Interior Junkie. Inmiddels een groot succes. “I like my money right where I can i see it”. In her house! Elisah Jacobs heeft al sinds 2012 haar eigen blog. Inmiddels ook een Youtube kanaal,, ze is influencer op de gram en verdient inmiddels haar geld fulltime met bloggen. Een perfect voorbeeld van hoe je van je passie je werk maakt. Bekijk vooral dit blog en volg haar op de gram.

2. Stijlvol Styling

Op zoek naar een dagelijkse portie aan interieur inspiratie? Op het interieur blog van Stijlvol Styling kun je elke dag weer nieuwe inspiratie opdoen voor jouw huis en tuin! Vergeet natuurlijk je tuin niet. Op zoek naar leuke lampen voor in je tuin? Bekijk deze website dan eens. Ben jij op zoek naar leuke lampen voor jouw interieur? Lampen horen er natuurlijk wel bij. Bekijk deze site dan eens. Kies de juiste lampen voor jouw interieur en maak het compleet. Uteraard horen hier ook de juiste ledstrips bij. De eigenaresse, Susanne is niet alleen blogger sinds 2013 op deze website, maar ook ontwerper en interieurstyliste. Een bezig bijtje dus!

3. Woontrendz

Het blog Woontrendz is ooit opgericht door Hiske en Rick. Toen zij hun eerste huis wilde inrichten, bleek inspiratie voor de inrichting van je huis ver te zoeken. Dat moet anders, dachten ze. Mensen inspireren en helpen bij het realiseren van hun droomhuis. Dit doen ze door het delen van relevante informatie op het gebied van wonen. “Je huis is de belangrijkste plek die er is. Iedereen verdient een droomhuis”, aldus de eigenaren.

4. Homefreak

Kende jij deze blog al? Zo niet, bij deze! Homefreak.nl is een persoonlijk woonblog van Kimberley Nelis AKA homefreak. Wooninspiratie, tips en meer. Haar voorkeur gaat uit naar een stoer interieur gecombineerd met een klassieke touch. Wit, grijs en zwart gecombineerd met mooie bruintinten. Een hoop inspiratie op dit blog. Een aanrader!

Succes met jouw interieur en jouw tuin!En vergeet uiteraard niet onze andere artikelen te lezen en inspiratie op te doen.

Bron: Google, Beeld: Pexels

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here