HomeArt & DesignPopulaire interieur bloggers die je gewoon moet kennen.

Populaire interieur bloggers die je gewoon moet kennen.

Populaire interieur bloggers die je gewoon moet kennen.

Bloggen is nog steeds trending en naast blogs over bloggen, blogs over fashion, beauty etc, heb je natuurlijk ook blogs over interieur. Je kan creatief zijn op allerlei manieren en ds ook op deze manier. Met een interieur blog kan jouw gevoel voor interieurstyling laten zien. Jouw passie en het kan je meer werk opleveren als interieurdesigner uiteraard. Een soort van portfolio.

Inspiratie opdoen voor jouw interieur is altijd leuk. Je kan tv programma’s kijken zoals VT wonen etc of in woonbladen kijken, maar tegenwoordig hebben we: Google: lang leven Google! Ik ben al verslaafd, en jij? Gewoon googlen naar leuke interieur blogs en die elke dag bekijken en zo inspiratie op doen.

Het is tegenwoordig hip op het internet af te struinen naar leuke informatie en inspiratie. Bekijk voor alle artikelen van Life of an Artist and get inspired by our content.

Hier hebben we 4 leuke interieur bloggers voor je op een rijtje gezet:

1. Interior Junkie

OP nummer 1 staat uiteraard Elisah Jacobs van Interior Junkie. Inmiddels een groot succes. “I like my money right where I can i see it”. In her house! Elisah Jacobs heeft al sinds 2012 haar eigen blog. Inmiddels ook een Youtube kanaal,, ze is influencer op de gram en verdient inmiddels haar geld fulltime met bloggen. Een perfect voorbeeld van hoe je van je passie je werk maakt.

2. Stijlvol Styling

Op zoek naar een dagelijkse portie aan interieur inspiratie? Op dit interieurblog kun je elke dag weer nieuwe inspiratie opdoen voor jouw huis en tuin. Vergeet natuurlijk je tuin niet! Ben jij op zoek naar leuke lampen voor jouw interieur? Lampen horen er natuurlijk wel bij. Bekijk deze site dan eens. Kies de juiste lampen voor jouw interieur en maak het compleet. Uiteraard horen hier ook de juiste ledstrips bij. LedstripsKoning is specialist op het gebied van led strips en dat tegen betaalbare prijzen. Ze hebben alles op het gebied van ledstrips,TV led strips, maar ook led tuinverlichting. Vergeet uw tuin niet. Het maakt het plaatje compleet en hoort ook bij een interieur blog.

3. Woontrendz

Het blog Woontrendz is ooit opgericht door Hiske en Rick. Toen zij hun eerste huis wilde inrichten, bleek inspiratie voor de inrichting van je huis ver te zoeken. Dat moet anders, dachten ze. Mensen inspireren en helpen bij het realiseren van hun droomhuis. Dit doen ze door het delen van relevante informatie op het gebied van wonen. “Je huis is de belangrijkste plek die er is. Iedereen verdient een droomhuis”, aldus de eigenaren.

4. Homefreak

Kende jij deze blog al? Zo niet, bij deze! Homefreak.nl is een persoonlijk woonblog van Kimberley Nelis AKA homefreak. Wooninspiratie, tips en meer. Haar voorkeur gaat uit naar een stoer interieur gecombineerd met een klassieke touch. Wit, grijs en zwart gecombineerd met mooie bruintinten. Een hoop inspiratie op dit blog. Een aanrader!

Succes met jouw interieur en jouw tuin!En vergeet uiteraard niet onze andere artikelen te lezen en inspiratie op te doen.

Bron: Google, Beeld: Pexels

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments