HomeMusicPopulaire rapformatie SFB kondigt laatste liveshow aan tijdens ADE

Populaire rapformatie SFB kondigt laatste liveshow aan tijdens ADE

Jammer, maar helaas. Its done For SFB! Was jij een fan?

SOLDOUT!! Maar lees vooral verder..

De Haagse rapformatie Strictly Family Business, beter bekend als SFB kondigt vandaag hun laatste liveshow als SFB aan. De groep bestaande uit Frenna, KM, Jandro en Priceless is sinds 2013 actief en scoorde grote hits met onder andere ‘Shutdown’, ‘Labanta’ en ‘Nu Sta Je Hier’. De afgelopen jaren hebben alle leden vooral gewerkt aan hun solocarrières en daar veel succes mee behaald, waardoor SFB meer naar de achtergrond verdween. Op zaterdag 22 oktober tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) zal de groep nog een keer samen optreden in de AFAS Live.
 
SFB was tussen 2013-2020 niet weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten.
Ze scoorde hit na hit en werkte samen met grote namen uit de scene zoals Bizzey, Ronnie Flex en Jonna Fraser, maar ze hadden ook onverwachte samenwerkingen zoals met Wibi Soerjadi voor de track ‘Bleed 4 De Fam’. Na ruim zeven jaar, diverse hits met ruim een half miljard streams en ontelbaar veel shows besloten ze zich te richten op hun solocarrières. Toch bleven de fans steeds weer vragen wanneer er weer een show van SFB kwam, daarom hebben ze besloten op veler verzoek nog eenmaal een show neer te zetten zoals alleen SFB dit kan. Tijdens ADE komen ze nog een keer samen in de AFAS Live met een spectaculaire show, zodat de fans nog een keer kunnen dansen op alle grote hits.

Vanaf 15 september kan je je pre-registreren voor tickets via: www.7fest.nl/tickets
Organisatie 777 Events 
777 Events is de organisatie achter de sensationele laatste liveshow van SFB tijdens de aankomende edtie van ADE. Zij zijn ook het brain achter het in 2019 opgerichte festival 7Fest, waarvan Frenna een van de medeoprichters is. In het verleden heeft 777 Events tijdens ADE al het populaire uitverkochte event “Meisjes Blijven Meisjes” in de AFAS Live georganiseerd en deden ze ook de productie van het veel geprezen concert van Frenna genaamd “Highest”. Voor de laatste show van SFB haalt de organisatie alles uit de kast, het wordt de grootste indoor productie die ze tot nu toe hebben gedaan. 
 
Informatie 
Datum: 22-10-2022
Tijd: 18.30-20.30u
Locatie: AFAS Live
Leeftijd: Alle leeftijden
Tickets: www.7fest.nl/tickets
 
Over SFB
SFB is een Haagse rapformatie die uit Frenna, KM, Jandro en Priceless bestaat. De naam SFB is een afkorting voor Strictly Family Business. Deze naam werd door de groep gebruikt om hun onderlinge band te beschrijven. De leden gebruikten deze aanduiding al voordat de formatie actief was met het maken van muziek. De formatie bracht hun eerste single uit in 2013 gevolgd in december 2014 met hun eerste mixtape uit genaamd ‘Reset The Levels’. Vervolgens wekte zij bij diverse platenmaatschappijen veel interesse op en werkte mee aan de legendarische album ‘New Wave’. De leden van de rapformatie leverden voor acht van de zeventien nummers op het album teksten en vocals. Uiteindelijk is er een keuze gemaakt om zich bij platenlabel Top Notch aan te sluiten waar de volgende projecten onder uit zijn gebracht: ‘Reset The Levels 2’, ‘Lituatie’, ’77 Nachten’ en ‘Reset The Levels 3’.
mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments