Populaire reisblogs die je gewoon moet kennen.

Langzaam aan kan het weer. De wereld gaat weer open en we kunnen weer op reis. Het is nog niet helemaal ideaal, maar mensen maken toch weer plannen voor de komende maanden en wat is er dan leuker dan voorpret? De leukste reisblogs bekijken.

1.Backpackblog

Robbert heeft begin 2014 alles opgezegd om van reizen zijn leven te maken en daar heeft hij geen spijt van. Hij heeft ondertussen al veel mooie landen bezocht en heeft daardoor een rugzak vol met reiservaringen. Op zijn reisblog deelt hij inspirerende reisblogs en ervaringen voor andere backpackers. Naast deze reisblog heeft Robbert ook inspirerende backpackgidsen geschreven waarmee jij als backpacker het maximale uit je backpacktrip kunt halen. Een erg leuk reisblog!

2.We are travellers

Het online reismagazine van Nederland. Een reisblog waar je niet omheen kunt. We Are Travellers is een online reisgids gevuld met eindeloos veel reistips voor avonturiers, backpackers en reizigers. Van een backpack avontuur door een land in Azië tot een stedentrip in Europa. Voor allerlei soorten reizen en bestemmingen vind je hier praktische tips, travelgrams en fijne reis items. Een erg uitgebreid en inspirerend online magazine.

3. Travelvibe

Travelvibe is hét reisblog voor 30 plussers. Naast het managen van werk en gezin, maken de eigenaren graag zoveel mogelijk reizen binnen Europa. Op dit reisblog vind je (h)eerlijke reisverslagen, fijne reistips, reisvideo’s, hotspots en travel must haves.

4.Reisjunk

We hebben al eerder een artikel geschreven over Reisjunk. Een erg leuk inspirerend blog. Greg & Irene, de eigenaren van dit blog zijn gek op avontuurlijke bestemmingen. Ze gaan zovaak mogelijk op zoek naar de mooiste en meest interessante plekjes op aarde. Sinds 2014 verzamelen ze de beste tips voor reisbestemmingen van over de hele wereld en bundelen deze in handige artikelen op hun blog. Het organiseren van je eigen rondreis is te gek maar soms zie je door de bomen het bos niet meer. Het is hun doel om het plannen van jouw reis een stukje makkelijker en vooral leuker te maken. Ook een leuk inspirerende site.

Hoe verdien je nou geld met je reisblog? Je kan denken aan Google adsense, maar dit is helaas geen vetpot, tenzij je meer dan 100.000 bezoekers hebt, dan kan je hier een mooi zakcentje mee verdienen. Denk dan aan 300 tot 500 euro. Je kan ook denken ook affiliate marketing. Lees hier meer over affiliate marketing. Je kan ook zelf producten verkopen of aanraden. Wat dacht je van deze leuke hangmatstandaard? Heerlijk om in te genieten en mee te nemen op reis. Relax with a good feeling! Enjoy your trip en enjoy blogging! Maar ook voor je tuin in Nederland kan deze hangmat heerlijk zijn. Breng de reisavonturen naar huis;) als je helaas nog niet op reis kan. Deze website heeft de leukste hangmatten voor in jouw tuin. Meer lezen over leuke interieur blogs en producten? Bekijk dit artikel dan eens.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here