HomeWritingPopulaire Amerikaanse bloggers.

Populaire Amerikaanse bloggers.

Populaire Amerikaanse Bloggers. Het bloggen komt vanuit Amerika. Het is daar al erg lang populair en er zijn een aantal grote bloggers die flink geld verdienen met hun blog. Wie zegt dat je geen miljonair kan worden met je blog? Je blog kan uitgroeien tot een grot business! Mits je het goed aanpakt natuurlijk.

Bloggen, tja sommige zeggen dat het dood is anderen zeggen dat het terug van weggeweest is. In ieder geval wij zeggen. Mensen blijven altijd Googlen en er zijn altijd mensen die graag lezen en schrijven so keep on Blogging! 😉

Een aantal populairste Amerikaanse bloggers:

1.Patt Flynn

Pat Flynn is een inspirerende blogger, ondernemer en podcaster die zijn baan kwijt raakte en begon met zijn online blog/business: smartpassiveincome.com. Het werd een groot succes en hij heeft nu vele lezers en fans. Hij verdient gemiddeld 50.000 dollar met zijn blog per maand door middel van affiliate marketing en het verkopen van cursussen. Hij heeft ook een eigen website: patflynn.com. Hij is inmiddels een miljonair en dat allemaal door het internet. Get inspired en share the world! Wil jij nou ook geld verdienen met affiliate marketing? Bekijk dan onze shop.

2. Brian Clark

Brain Clark is de founder van Copyblogger.com. Hij begon in 2006 met het dit blog voor ondernemers om hun te helpen met schrijven en eigenlijk gewoon “killer content” te laten maken. Inmiddels is het de website for creating “Killer content on the web”. Inmiddels is Copyblogger een miljoenenbedrijf. Zo zie je maar, wat een blog voor je kan doen! Deze man is dus ook miljonair dankzij het internet en door het slim aan te pakken met zijn website. Copyblogger is een succes story in content marketing.

3.Perez Hilton

Perez Hilton is een beroemdheden blogger en tevens media persoonlijkheid. Hilton’s roddelblog, PerezHilton, is een van de grootste namen binnen het showbizz journalisme.

Sinds 2005, heeft Perez Hilton verhalen geschreven over sterren als Lady Gaga, Kim Kardashian, Johnny Depp, Kim Kardashian en Miley Cyrus. Populaire onderdelen van de PerezHilton blog zijn de roddelverhalen, fotogalarijen en quizzes. Het is eigenlijk gewoon een erg populair gossipblog.

Hij is inmiddels ook miljonair dankzij zijn populaire gossipblog en verdient tienduizenden euro’s aan advertising per maand. Hij heeft een vermogen van 20 miljoen.

4.Mashable.

Media en tech blog Mashable is opgericht in 2005 door Pete Cashmore toen hij 19 was (pas 19!)en is inmiddels een groot succes. Binnen 2 jaar had hij 2 miljoen bezoekers op zijn website. Het is uitgegroeid tot een miljoenen bedrijf. UIteindelijk heeft hij zijn blog verkocht in 2017 voor 50 miljoen. Like what? Bloggen kan je dus echt wel miljonair maken. Kom met een goed idee, schrijf elke dag goede content en grow your blog en zorg voor een verdienmodel.

Wil jij ook groot beginnen en dus met een Engels blog? Dat kan. Volg de stappen in onze shop en start vandaag nog jouw Engelse blog of online magazine. Het hoeft niet duur en moeilijk te zijn. Succes!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments