HomeMusicPre$$o is terug met een nieuwe single. Lees hier meer.

Pre$$o is terug met een nieuwe single. Lees hier meer.

Pre$$o is terug!
Wederom met een nieuwe single, dit maal met de hulp van Antwerpse rapper King Kev, waarmee hij een steenharde track weet af te leggen. Lees gauw verder!
Twee Mc’s met een unieke sound, die het bestaande kader van hun voorgangers doorbreken. Beide artiesten weten bovendien eigen draai te geven te geven aan het project, resulterend in een fijne mix van R&B en rap, onder begeleiding van Antwerpse producer Anders. Dit geeft een belanceerd nummer, elevating en met een urban ondertoon.
Wie is Pre$$o?
Geboren en getogen in Antwerpen met italiaanse roots, deze artiest valt niet te plaatsen in een bestaand raster. Van rap, trap tot r&b, heeft deze mc veel stijlen onder de knie en schaamt zich niet om de grenzen op te zoeken om deze hierna te verleggen. Vorig jaar dropte de rapper 3 projecten in de vorm van mixtapes en verscheidene clips onder het Antwerpse label en lifestyle brand High End. Hierbij behaalde zijn laatste project, Members Only, meer dan 40 duizend streams. Hou je ogen zeker open voor deze man, want er komt nog veel groots aan.
Stay tuned!
mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments