HomeMusicProducer Jack Shirak released debuutalbum "Talou"

Producer Jack Shirak released debuutalbum “Talou”

Jack Shirak. Nog niet van deze populaire producer gehoord? Dan heb je toch echt onder een steen gelegen. Lees hier meer over deze succesvolle producer.

Met al 12 nummer 1-noteringen in zes jaar domineert producer Jack $hirak de Nederlandse hitlijsten. Geen enkele andere producer doet dit hem na. Hij was verantwoordelijk voor een paar van onze grootste hits, zoals “Drank & Drugs”, “Krantenwij en het alom geprezen New Wave-album. Dat hij nog steeds weet hoe hij een nummer 1-hit schrijft bewees hij recent met “UHUH“, de inmiddels platina single waarop Ronnie Flex, Lil Kleine en Yssi SB te horen zijn. Hiermee gaf hij ook het startschot van zijn allereerste album: “Talou“. Hierop werkt hij met maar liefst 22 ster-artiesten samen. Van Frenna, Broederliefde en Kevin tot Jonna Fraser, Willem, Josylvio en uiteraard Lil Kleine en Ronnie Flex. Binnenkort verschijnt ook de video van ‘Push It’ samen met Bilal Wahib en Boef. Het album is vernoemd naar de Franse bijnaam van zijn moeder en wordt uitgebracht via zijn eigen label Maison $hirak en Top Notch. 

 ‘Het album is heel persoonlijk. Het bestaat echt uit allerlei puzzelstukjes van dingen die ik tof vind, dat gaat van een sample van een liedje, tot iets met een 90’s vibe, of een stuk van een oude Franse volkszanger. Het zijn geen standaard formules of tracks die iedereen verwacht, het is echt mijn eigen richting’. 
– $hirak
Gisterenavond organiseerde Jack $hirak in besloten kring een exclusieve release party waarbij zijn familie, vrienden en relaties een 4-gangen diner kregen voorgeschoteld. Na het diner werd hij verrast met een platina award voor de hit single “UHUH”, die ook in ontvangst werd genomen door Ronnie Flex, Lil Kleine en Yssi SB.

Lekker bezig Jack.

Hoe gaat het eigenlijk verder met TopNotch? Lees hier meer over dit populaire label.
mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments