HomeMusicQuessswho released ultieme love song ‘Perfect’

Quessswho released ultieme love song ‘Perfect’

‘Perfect’ is nu uit en te streamen via alle portalen.

Na de release van haar vorige EP ‘LITNEY’ is Quessswho terug met het ultieme liefdesliedje. In ‘Perfect’ bezingt de R&B zangeres dat niet iedereen perfect is, maar er altijd wel iemand in je leven komt die perfect is voor jou. ‘Perfect’ is dé track voor de dag van de liefde; Valentijnsdag en laat het niveau en de sound horen van het volgende project waar Quessswho momenteel hard aan werkt en wat later dit jaar uitkomt.

Quessswho heeft de afgelopen jaren een zware periode achter de rug gehad, waardoor muziek op een zijspoor was gekomen. Nu is het tijd om de draad weer op te pakken. Met een nieuw team en label van Cruise Control heeft ze al 4 succesvolle single’s gereleased en was 2022 mede dankzij haar EP ‘LITNEY’ die in december uitkwam het jaar van haar comeback! Nu is ze ready voor de volgende fase in haar carrière en is ze klaar om haar plek als dé R&B zangeres van Nederland te claimen!

Creative By Nature Gallery Play 
Afgelopen 26 januari heeft Quessswho ‘Perfect’ voor het eerst live ten gehore gebracht tijdens een volledig uitverkochte versie van de Creative By Nature Gallery Play in het art’otel in Amsterdam. Naast haar nieuwe single liet de zangeres ook een aantal nummers van haar EP ‘LITNEY’ horen.

Bekijk hier de beelden van Quessswho’s Gallery Play en houd Creative By Nature in de gaten voor de volledige concertregistratie.

Over Quessswho
In de VS zijn er bergen R&B-artiesten te bedenken die mainstream succes hebben, maar ook artistiek gezien interessant zijn. SZA, Jhene Aiko, Summer Walker, Bryson Tiller, H.E.R., ga zo maar door. In Nederland had je die niet echt, tot nu! Marques Durham, beter bekend onder haar artiestennaam Quessswho, werd geboren in Amsterdam, is een van de weinige Nederlandstalige R&B-zangeressen en de dochter van de welbekende van Gogh-dief Octave Durham.

Op haar zevende was ze voor het eerst te horen op het refrein van de track ‘Ome Def’ van rapper Def Rhymz. In 2015 ging ze een samenwerking aan met Jonna Fraser en samen maakte ze het liedje ‘Vergeten’, waarna het balletje begon te rollen. Nadat ze samen met rapper Hef het liedje ‘Droom’ maakte en hij haar aanspoorde om als vrouwelijke artiest de game over te nemen, besloot Quessswho serieus werk te maken van haar muzikale carrière. In 2017 kwam ze terecht bij Top Notch. Na het uitbrengen van meerdere singles, kwam haar eerste grote project genaamd ‘11’ uit in 2018. 

De afgelopen 2 jaar heeft ze een zware periode achter de rug gehad waardoor muziek op een zijpoort was gekomen. Haar vader belande in de gevangenis en ze kampte met een depressie. Nu is het weer tijd op de draad op te pakken. Met een nieuw team en label bracht ze op de valreep van 2022 haar langverwachte EP ‘LITNEY’ uit, waardoor 2022/23 het jaar van haar comeback is!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments