HomeMusicPiet Junior en Kempi releasen gevoelige plaat "Tot De Dood". Kemp is back!

Piet Junior en Kempi releasen gevoelige plaat “Tot De Dood”. Kemp is back!

‘Tot De Dood’ is nu uit via ROQ ’N Rolla en te beluisteren via alle portalen

Piet Junior en Kempi komen met de heerlijke track ‘Tot de Dood’, precies op tijd voor Valentijnsdag! Door de akoestische beats en gevoelige lyrics laten beide heren, die bekend staan om hun harde teksten, zich van hun gevoelige kant zien. Het nummer gaat over onvoorwaardelijke liefde die alles kan doorstaan. ‘Tot De Dood’ is de tweede single van Piet Junior’s nieuwe ‘Kampvuur’ EP die in april uitkomt.

“Het is een track die gaat over ware liefde, liefde die je tot in de dood wil vasthouden” aldus Piet Junior. Het refrein van ‘Tot De Dood’ is in het Frans, wat een verrassende keuze lijkt, maar volgens de Zwollenaar is het juist een hele logische: “Frans staat bekend als de taal van de liefde. Ik vond dat het Franse refrein de track echt compleet maakte”.

‘Tot De Dood’ is een van de tracks die tot stand is gekomen tijdens het schrijverskamp van Piet Junior een paar maanden geleden. Het was het eerste nummer wat Piet samen met Kempi maakte tijdens dit kamp en het resultaat mag er zijn! De gewaagde keuze om een akoestische beat te gebruiken weerlegd de kwetsbaarheid van ware liefde, het weerspiegeld de simpelheid van twee mensen die elkaar ontmoeten en waaruit iets moois ontstaat. Voor Piet is de samenwerking met Kempi op deze track een bijzondere ervaring. Hij is zelf ooit begonnen met rappen nadat hij de muziek van Kempi hoorde en Kempi’s bijdrage op ‘Tot De Dood’ maakt voor hem de cirkel rond. 

Over Piet Junior
Met eerdere nummers als Nachtapotheker, 34 shotjes en Vlotte jongens en samenwerkingen met Esko, Jebroer, Willie Wartaal, Young Ellens en Brace zette Piet Junior zijn stap in de Nederlandse hiphop scene. Na zijn debuut in 2020 met de EP Van’t Kamp en de hitsingle Dingen Die Normaal Zijn verzorgde Piet Junior het voorprogramma van Amerikaanse rapper The Game in Hedon.In 2021 besloot hij zich meer te focussen op feel good muziek. De invloed vanuit de popwereld op zijn muziek is te horen op zijn nieuwste EP Nirvana met nummers als Alles en T strand. Met zijn laatste release Stil In De Stad laat hij een andere kant van zichzelf horen. 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments