HomeMusicRapper Mies tekent bij ROQ ’N Rolla Music en dropt ‘Nostalgie’

Rapper Mies tekent bij ROQ ’N Rolla Music en dropt ‘Nostalgie’

Op 31 mei kondigde Mies vol trots aan te hebben getekend bij het label ROQ ’N Rolla Music en nu een week later komt zijn eerste single ‘Nostalgie’ uit op het label. Net als eerder uitgebrachte nummers van Mies is ook ‘Nostalgie’ een eerlijke track, waarop hij rapt over zijn diepste gevoelens en de dingen die hij heeft meegemaakt. ‘Nostalgie’ is vanaf 7 juni te beluisteren via alle streaming portalen.

Met zijn authentieke sound, gevoelige lyrics en unieke flow bouwt Mies al enige tijd aan een steady fanbase en met zijn signing bij ROQ ’N Rolla Music hoopt hij dit naar een hoger niveau te tillen. “Ik kijk er enorm naar uit om samen met ROQ mijn verhaal met meer mensen te kunnen delen en mijzelf en mijn muziek verder te ontwikkelen.”

Over Mies 
Nederland maakt kennis met Mies, een artiest die je met zijn muziek en teksten weet te raken. Zijn nummers gaan veelal over gevoelige onderwerpen, zijn leven en de dingen die hij om zich heen ziet gebeuren.

Op jonge leeftijd kwam hij in contact met de muziek van de Amerikaanse rapper Eminem vanaf dat moment wist hij het zeker; hij wordt ook rapper. Wanneer hij in 2020 zijn vader verliest, wordt het maken van muziek zijn uitlaatklep en een reden voor hem om door te gaan. Sindsdien stopt Mies al zijn tijd, moeite en emotie in zijn muziek om te komen waar hij wil zijn.

Recentelijk tekende Mies bij ROQ ’N Rolla Music en is hij ready om zijn verhaal doormiddel van zijn muziek te delen. Hij hoopt met zijn muziek mensen die in een zelfde soort situatie zitten of hebben gezeten te helpen of te inspireren, maar zijn grootste doel is mensen doormiddel van zijn muziek te verbinden.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments