HomeMusicTheresia Serena bezingt haar fantasiewereld in het krachtige ‘My Reality’

Theresia Serena bezingt haar fantasiewereld in het krachtige ‘My Reality’

Het is weer tijd voor een energieke, krachtige song van het aanstormende talent Theresia Serena. Amper een half jaar geleden bracht de singer-songwriter haar debuutsingle ‘Valley Of The Dolls’ uit en nu is ze terug met ‘My Reality’. Deze powerful popsong met Arabische invloeden geeft een kijkje in het hoofd van Theresia. Ze neemt je mee naar haar fantasiewereld, waarin alles mogelijk is!

Theresia Serena zegt zelf het volgende over ‘My Reality’: “Iedereen heeft wel een fijne gedachte die hem of haar geruststelt. Voor mij is dat mijn fantasiewereld. ‘My Reality’. Je maakt je eigen realiteit. In mijn realiteit ben ik o.a. een prinses, een koning en een zeemeermin. Waarom zou ik dat niet zijn? Het is mijn realiteit.”

Het idee voor de track ontstond in de studio toen Theresia even wegzonk in haar gedachte en belande in een prachtige fantasiewereld. Binnen één sessie schreef ze het volledige nummer en samen met producers Max Oude Weernink en Bart Possemis nam ze ‘My Reality’ op. Met empowering lyrics als “They told me fairytales don’t happen in reality. That’s why I made a whole wide world just for me” en “I can do anything I want in my reality” wil Theresia de boodschap overbrengen dat je fantasie geen grenzen kent en dat je nooit moet stoppen met dromen!

Voor ‘My Reality’ schoot Theresia Serena ook een prachtige video, waarin haar fantasiewereld tot leven komt. Theresia is niet alleen de ster van de video, samen met haar verloofde Ian Hooglander nam ze ook de productie en regie op zich. Het eindresultaat is een prachtige dromerige video, waarin Theresia laat zien hoe getalenteerd ze is! Houd de social mediakanalen van Theresia in de gaten om te zien wanneer de video uitkomt.

Over Theresia Serena
Zeg hallo tegen Theresia Serena, een rijzende ster in de muziekwereld. Met haar krachtige stem levert ze liedjes af die opbeuren en kracht geven. Theresia Serena is opgegroeid in een creatieve muzikale familie en is vastbesloten haar unieke gave te delen met de wereld.

Laat je niet misleiden door haar charmante uiterlijk; als ze zingt, is Theresia Serena een echte powerhouse. Naast haar krachtige stem is ze ook een waar multitalent: ze maakt haar eigen liedjes, choreografeert en ze laat een blijvende indruk achter op iedereen die ze tegenkomt. Theresia Serena is klaar om te schitteren en de wereld te veroveren.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments