HomeMusicRelease Tres Navy met nieuwe track "Ferrari"

Release Tres Navy met nieuwe track “Ferrari”

Na maanden van anticipatie en teasers, heeft Tres Navy eindelijk de nieuwste single uitgebracht, getiteld “Ferrari”. Het nummer is vanaf nu beschikbaar op alle streaming platforms en is de derde release van Tres Navy sinds de alom geprezen start van het jaar 2023 met de single Trauma.

Met Ferrari laten de mannen van Tres Navy opnieuw het talent voor het creëren van meeslepende en aanstekelijke muziek zien. Het nummer is ontstaan uit een samenwerking van producer Ome SB en LexOnTheTrack. “Ferrari” is zowel emotioneel als aanstekelijk, met een meeslepende melodie en zorgvuldig gekozen teksten.

Het is duidelijk dat Tres Navy met “Ferrari” hoge verwachtingen schept voor alle toekomstige werk. Na het succes van eerdere EP’s en singles, zal dit nieuwe nummer alleen maar zorgen voor nog meer hype en anticipatie voor de toekomstige releases.

Over Tres Navy:

Tres Navy is een Urban/Pop artiestenduo dat bekend staat om hun creatieve teksten, melodieën en unieke muziekstijl. De debuutsingle ‘Simpel’ werd in 2020 uitgebracht en sindsdien hebben zij diverse singles en EP’s, waaronder ‘Language of Various Emotions’ en ‘Summer Nights’, op de markt gebracht. Hun focus single “OMG” geniet al meer dan 60 weken rotatie op FunX Radio en wordt beschouwd als een van de grootste zomertracks van 2021. Tres Navy heeft opgetreden op verschillende evenementen, waaronder meerdere shows als FunX Spotlight act tijdens de 3 maanden durende Popronde 2021, twee keer als headliner in Cinetol, TikTak ClubNights in Club Air, en een uitverkochte show in de Effenaar voor de HipHopsessions.

Hun unieke en eigentijdse karakter van live optredens werd versterkt door de 7 concerten die zij hebben gegeven op TikTok-live. In november 2023 zullen zij een live stream optreden verzorgen vanuit de iconische Wisseloord Studio. Met hun internationale song ‘Trauma’ hebben zij verder gebouwd op hun succesvolle sound en momenteel werken zij aan nieuwe muziek. Met een muzikale catalogus van meer dan 4 miljoen streams wordt hun naam steeds bekender. In maart 2023 werden zij door Xite benoemd tot “Artist to Watch” en met hun nieuwe track ‘Ferrari’ bewijzen zij opnieuw hun talent voor catchy melodieën, sterke teksten en aanstekelijke blend van genres.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments