HomeMusicRUGGED dropt "POP" een keiharde nieuwe track met Lauwtje en Makkie. Luister...

RUGGED dropt “POP” een keiharde nieuwe track met Lauwtje en Makkie. Luister het hier!

POP’ is nu uit via BAD MANOR en te beluisteren via alle portelen

Precies drie weken na de keiharde release van ‘Neem Ze Mee’ samen met RBDjan en Chuckie, komt RUGGED nu met een nieuwe, heerlijke plaat met niemand minder dan Lauwtje en Makkie! ‘POP’ is de perfecte song om heerlijk op los te gaan tijdens je favoriete feestje, of de voorbereiding daarvan. 

Het is een drukke bedoeling bij RUGGED in de studio, de een na andere artiest komt over de vloer om de hardste nieuwe tracks te maken. Dit was ook het geval bij Lauwtje en Makkie die na een goede studiosessie, deze knaller van een song hebben gemaakt. De samenwerking voor ‘POP’ is tot stand gekomen nadat RUGGED een demo met Makkie had opgenomen. Vervolgens werd de demo naar Lauwtje gestuurd, die meteen enthousiast was en een dope verse terugstuurde. Zo onstond ‘POP’ een heerlijke cross-overplaat, zoals je van RUGGED gewend bent!
 
“We waren eigenlijk gewoon puur op zoek naar de juiste cross-over tussen housemuziek met artiesten die voornamelijk urban uitbrachten en nog niet eerder echt op house waren gesprongen”– RUGGED

Over RUGGED
IT’S RUGGED BABY! Twee gekke, ijzersterke DJ’s die het publiek mee op een avontuur neemt. Ze brachten eerder muziek uit met artiesten zoals The Partysquad, Numidia, MOTI, Sjaak, Freddy Moreira, Brace en Supergaande. RUGGED trad onder andere op bij Mysteryland, Dance Valley, Latin Village, Daydream Festival, Paaspop en Wish Outdoor. Hun All I Do Is Win Remix is viraal gegaan en behoort tot een van de meest gedraaide remixes van de afgelopen jaren.
mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments