HomeMusicRUGGED X Makkie X Sandersville- Droom

RUGGED X Makkie X Sandersville- Droom

RUGGED komt met een heerlijke dromerige track samen met Makkie en Sandersville!

Afgelopen tijd is er een berg aan nieuwe muziek uitgekomen van RUGGED. Het dj/producers duo is dit jaar alweer 10 jaar actief in de muziekscene en dit wordt groots gevierd. Ter aanloop van hun jubileum album zijn er al aardig wat singles uitgekomen met onder andere legendes zoals Chuckie, RBDjan, K-Liber, Lauwtje en Makkie. Droom is de volgende track die we bij het rijtje singles kunnen toevoegen.

Voor deze track hebben de mannen van RUGGED de hulp ingeschakeld van Makkie die enthousiast vertelde over de track. “Ik haal veel inspiratie uit dromen. Leuke dromen maar ook de minder leuke dromen, dat vind ik het mooie ook eraan, het kan ook even tegenzitten net zoals in het echte leven”.

Het idee voor de lyrics van droom had Makkie al een tijdje, het enige wat ontbrak was de muziek. Toen hij tijdens het schrijverskamp van RUGGED de beat hoorde sprak het hem meteen aan. Na een paar andere demo’s gemaakt te hebben, bleef de beat van Droom toch in zijn hoofd hangen en zijn de mannen er om 5 uur S ’nachts toch nog even op teruggekomen.

“Het nummer is letterlijk gemaakt terwijl iedereen lag te dromen, het is een kindje van de nacht!”- RUGGED

 Luister ‘Droom’ vanaf vandaag hier.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments