HomeMusicQuessswho geeft haar hele hart en ziel in gevoelige R&B ballad ‘De...

Quessswho geeft haar hele hart en ziel in gevoelige R&B ballad ‘De Zoveelste Keer’

Marques beter bekend als Quessswho timmert al enige tijd hard aan de weg om haar status als de R&B zangeres van Nederland te bevestigen. Vandaag brengt zij haar nieuwe single ‘De Zoveelste Keer’ uit, waarin ze haar hart en ziel blootgeeft. De track gaat over een zoveelste heartbreak, de persoonlijk groei die je daarna doormaakt en het terugvinden van je eigenwaarde nadat je hart weer gebroken is.

‘De Zoveelste Keer’ is nu uit en te beluisteren via alle streaming kanalen

Quessswho zegt het volgende over de track: “De ‘De Zoveelste Keer’ gaat over heartbreak die ik eigenlijk al vanaf het begin aan zag komen. Het is al zo vaak gebeurd dat ik me afvraag hoezo het nog pijn doet. Toch luisterde ik niet naar mijn gevoel. ‘De Zoveelste keer’ gaat ook over hoe ik nu beter weet en dat dit niet meer zal gebeuren”.

Het nummer ‘De Zoveelste Keer’, geproduceerd door Easthunt die eerder samenwerkte met de zangeres aan onder andere ‘Geen Tijd’ en ‘Litney’, voelt aan als een echte klassieke R&B ballad. Volgens Quessswho zelf is ‘De Zoveelste Keer’ haar meest bijzondere en favoriete track tot nu toe. Ze bracht het nummer voor het eerst live ten gehore tijdens haar Creative By Nature Gallery Play in januari, waarbij ze het aanwezige publiek kort vertelde over de inspiratie voor de track en real advice gaf: “Je moet gek worden op hoe degene voor je is en wat diegene voor je doet, want die potentie kan soms gewoon nooit komen”.

Over Quessswho
In de VS zijn er bergen R&B-artiesten te bedenken die mainstream succes hebben, maar ook artistiek gezien interessant zijn. SZA, Jhene Aiko, Summer Walker, Bryson Tiller, H.E.R., ga zo maar door. In Nederland had je die niet echt, tot nu! Marques Durham, beter bekend onder haar artiestennaam Quessswho, werd geboren in Amsterdam, is een van de weinige Nederlandstalige R&B-zangeressen en de dochter van de welbekende van Gogh-dief Octave Durham.

Op haar zevende was ze voor het eerst te horen op het refrein van de track ‘Ome Def’ van rapper Def Rhymz. In 2015 ging ze een samenwerking aan met Jonna Fraser en samen maakte ze het liedje ‘Vergeten’, waarna het balletje begon te rollen. Nadat ze samen met rapper Hef het liedje ‘Droom’ maakte en hij haar aanspoorde om als vrouwelijke artiest de game over te nemen, besloot Quessswho serieus werk te maken van haar muzikale carrière. In 2017 kwam ze terecht bij Top Notch. Na het uitbrengen van meerdere singles, kwam haar eerste grote project genaamd ‘11’ uit in 2018.

De afgelopen 2 jaar heeft ze een zware periode achter de rug gehad waardoor muziek op een zijspoor was gekomen. Haar vader belande in de gevangenis en ze kampte met een depressie. Nu is het weer tijd op de draad op te pakken. Met een nieuw team en label bracht ze op de valreep van 2022 haar langverwachte EP ‘LITNEY’ uit, waardoor 2022/23 het jaar van haar comeback is!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments