HomeMusicS10 schrijft geschiedenis met nummer 1-single "De Diepte".

S10 schrijft geschiedenis met nummer 1-single “De Diepte”.

Wie kent er nu niet? S10 met de Diepte.

Lets go in a little deeper in this article..

Uiteraard weten we allemaal wel waarom Oekraïne gewonnen heeft. Of het echt helemaal terecht was in een andere vraag. Maar dit doet oorlog natuurlijk met de mensheid. Als gunners merk gunnen we het ze wel uiteraard, maar we gunde S10 het ook.

Nooit eerder behaalde een Nederlandstalige inzending van het Eurovisie Songfestival meer dan 1 miljoen streams binnen 24 uur tijd. like wauw she did it!

Vorige week wist S10 met ‘De Diepte’ wereldwijd harten te veroveren. Ze behaalde de elfde plek in de Songfestival finale en ontving lovende reacties van de vakjury. Eerder werd al bekend gemaakt dat S10 geschiedenis schrijft met haar inzending; dit is de eerste keer dat een Nederlandstalige inzending meer dan 1 miljoen streams aantikt in 24 uur tijd. Vandaag maakte QMusic bekend dat ‘De Diepte’ de eerste plek heeft bemachtigd in de Nederlandse top 40.

Binnenkort komt de zangeres met nieuwe muziek en in november staat ze in AFAS Live. 

Het Songfestival was een ongelofelijk avontuur en het is echt geweldig om na thuiskomst zoveel liefde en erkenning te ontvangen. Ik ben heel dankbaar voor alle support en ik kan niet wachten op alles wat er nog gaat komen.”
– S10
“Het is voor iedereen bij Noah’s Ark een heel trots moment; om te zien dat iemand die vrij letterlijk opgroeide voor onze ogen, haar talent zo ontwikkelde dat de wereld – ook letterlijk – nu heeft kunnen horen en zien wat wij al in haar hoorden en zagen vanaf het begin. Een uniek moment, voor S10 en Nederlandse muziek.”
– Vincent Patty (Directeur Top Notch & Noah’s Ark)
Streams van ‘De Diepte’ blijven stijgen op internationaal niveau, met pieken in landen als België, Italië, Spanje en Zweden. De hitsingle is inmiddels ook al verkrijgbaar op vinyl. S10 tekent op 17-jarige leeftijd haar eerste platencontract bij platenlabel Noah’s Ark. Dit gaf haar de kans haar debuutalbum Snowsniper (2019) op te nemen, welke wordt beloond met Nederlands meest prestigieuze muziekprijs: een Edison in de categorie ‘Alternative’. Een jaar later – 2020 – verschijnt haar tweede album Vlinders. Een uitverkochte tournee, nóg een Edison nominatie en hoge noteringen in de hitlijsten volgen. S10 is een one of a kind en een mainstay in de Nederlandse pop. Met haar Songfestival-hit op zak en nieuwe muziek in het vooruitzicht, staat zij 25 november in AFAS Live en 6 oktober in TRIX, Antwerpen.

We houden dit talent in de gaten.
mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments