HomeFashionGREEN ROOM x BLACK BANANAS collab. Benieuwd?

GREEN ROOM x BLACK BANANAS collab. Benieuwd?

Green Room x Black Bananas. Whats up with that?

Life of an Artist houdt van talent en creatieve masterminds. Het is er niet alleen voor grote bekende talenten, maar ook opkomende talenten of minder bekende talenten. Wij schrijven over muziek, maar ook over leuke unieke fashion brands, beauty merken, art, design en meer.

Wat ontstaat er als je twee creatieve geesten met een heldere visie laat samenwerken? Juist, een geweldige collab.

Wesley Balnikker van sports-inspired streetwear label BLACK BANANAS en DJ Like Mike met zijn muziek label GREEN ROOM slaan de handen ineen. Het resultaat is een limited edition trainingspak die vanaf 20 mei exclusief online* beschikbaar is.

Wie een blik werpt op de zwart met neongroene GREEN ROOM x BLACK BANANAS designs, voelt een positieve en oprechte vibe. Its all about positive vibes! Wij zijn hier voor de goede vibes. Fuck negativity.

De samenwerking gaat dan ook terug naar de begin jaren van muziekfestival Tomorrowland (BE). Terwijl BLACK BANANAS aan de vooravond van de Nederlandse streetwear scene stond, ontstond in Antwerpen een vriendschap tussen like minded creatieve rebellen. De liefde voor mode en muziek bleek de voedingsbodem voor een diepe band binnen een bijzondere vriendengroep.

Nu, twaalf jaar later, is de vriendengroep nog steeds actief in de scene. De vrienden zijn vanaf het begin betrokken bij het groeiende succes van BLACK BANANAS en dat van Like Mike, die als veelgevraagd DJ de wereld over reist. Deze vriendschap wordt nu bezegeld met een eerste samenwerking waarin muziek en mode samenkomen. The lucky few die de hand weten te leggen op deze exclusieve tracksuit, worden verrast met een nog niet uitgebrachte track van Like Mike tijdens het openmaken van de cadeaubox. Wesley: “De inspiratie voor dit pak komt gedeeltelijk uit de voetbalwereld. De band op de mouw is geïnspireerd op een aanvoerdersband en staat symbool voor iemand die de leiding neemt.” Die rol van voorhoedespeler is Wesley en Like Mike niet vreemd. Net als BLACK BANANAS, staat GREEN ROOM voor stoere, opvallende designs. De eigenaar van BLACK BANANAS vervolgt: “Dj Like Mike is zelf het toonbeeld van een opvallend en stoer persoon.”

Like Mike, die het trainingspak al een aantal keer droeg tijdens optredens, beschrijft de exclusieve tracksuit als perfecte outfit voor verschillende gelegenheden. “Dit pak zit heerlijk, ik draag het zelf geregeld en heb er ook al in opgetreden. Het zit perfect voor verschillende gelegenheden. Het ziet er hedendaags uit en combineert street fashion met athleasure op een elegante manier.” De wereldberoemde DJ ziet deze collab als kans om zijn liefde voor mode met zijn eigen fans en de community van BLACK BANANAS te delen. “Ik ben erg te spreken over de mooie kwaliteit van BLACK BANANAS en Wesley’s oog voor detail,” aldus Like Mike.

*De exclusieve tracksuit zijn verkrijgbaar voor €179,95 via de website van BLACK BANANAS en Like Mike GREEN ROOM.

Over GREEN ROOM

GREEN ROOM is het muziek label van de bekende DJ Like Mike. Samen met zijn broer Dimitri Vegas behoort hij tot de bekendste DJ ter wereld en werden ze samen meerdere keren uitgeroepen tot beste DJ van de wereld. Het duo is goed voor meer dan 10 miljoen Spotify-luisteraars per maand en kent bekende nummers waaronder Instagram en Say My Name.

Over BLACK BANANAS

BLACK BANANAS (Est. Den Haag, 2010) is een sports-inspired streetwear label geboren en getogen in Den Haag. Inmiddels 12 jaar oud, maar nooit volwassen. BLACK BANANAS is het equivalent van de gangmaker. Altijd nieuwsgierig, ondernemend en in voor een geintje. Het merk staat bekend om de hoogwaardige materialen, verrassende details en comfort en staat bij hun community bekend om ‘The Convoy Monkey’, het logo dat staat voor creativiteit, vertrouwen, innovatie, kracht en lef. BLACK BANANAS kent collecties voor mannen, vrouwen en kinderen en heeft inmiddels meer dan 200 verkooppunten in Nederland en België. In 2022 worden daar nog 45 Spaanse verkooppunten aan toegevoegd.

Jouw merk of kunnen ook op lifeofanartist? Vraag naar de mogelijkheden!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments