HomeMusicS10 met De Diepte naar het Eurovisie Songfestival 2022 

S10 met De Diepte naar het Eurovisie Songfestival 2022 

Life of an Artist houdt zich niet alleen bezig met de rapscene, maar ook met ander zangtalent. Ditmaal S10! Talent dat de spotlights verdient. Wie gaat naar het Eurovisie Songfestival 2022? Its S10!

S10 gaat met het nummer De Diepte ons land vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Turijn, Italië. Like what? De Nederlandse zangeres omschrijft het lied als “een liefdesbrief aan je eigen verdriet”. Het nummer is te beluisteren via alle bekende streaming platforms.
Luister De Diepte hier
De Diepte is in samenwerking met Arno Krabman geschreven en geproduceerd. S10 over haar inzending: “Het is een ode aan het verdriet en de herinneringen die je met je meedraagt. Iedereen maakt in zijn leven gebeurtenissen mee die moeilijk zijn. Dat is iets wat we samen delen als mensen en ik hoop dat je je minder alleen voelt bij het luisteren van het liedje.”
 
De Diepte is vanochtend in aanwezigheid van vrienden, fans en pers in première gegaan in Koninklijk Theater Tuschinski in Amsterdam. AVROTROS-dj Bart Arens maakte vanuit het mooiste theater ter wereld zijn NPO Radio 2-programma Aan de Slag!, zodat Nederland live mee kon luisteren met dit bijzondere moment.
S10
S10 – de artiestennaam van Stien den Hollander – is inmiddels kroonprinses van de Nederlandse alternatieve pop. De 21-jarige artiest deelt door middel van zang, rap en spoken word haar meest persoonlijke verhalen. Met miljoenen streams op haar naam, samenwerkingen met Nederlands grootste artiesten en lovende reacties op haar werk van muziekrecensenten, laat S10 keer op keer van zich horen. In haar eigen taal – Nederlands – want wat ze deelt, is haar verhaal.
 
Op 10 mei 2022 treedt S10 namens Nederland op in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Mocht zij Europa voor zich winnen en zich kwalificeren voor de finale, dan staat deze gepland op zaterdag 14 mei.

Bekijk de videoclip hier.

Good Luck S10!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments