HomeMusicWie is Sarita Lorena? Een talent die je moet kennen.

Wie is Sarita Lorena? Een talent die je moet kennen.

Wie is Sarita Lorena? Ze wordt in ieder geval flink Gegoogled. Wie is dit knappe talent? Een artiest die je moet kennen.

Sarita Lorena is een Nederlandse zangeres en rapster van Braziliaanse komaf. Ze is gedeeltelijk opgegroeid in het Zeeuwse Ijzendijke.

Sarah de Sousa Gonçalves, beter bekend onder haar artiestennaam Sarita Lorena, werd geboren op 15 februari 1997 in Brazilie. Op haar negende levensjaar verhuisde de zangeres samen met haar familie naar Nederland.

Deze dame is ook nog eens hoogopgeleid, maar besluit haar carriere in de muziek voort te zetten.

Sarita Lorena had één single uitgebracht voordat ze mee deed aan de talentenjacht van Funx in 2018. Doordat ze de finale behaalde brak ze door bij het grote publiek. Een paar maanden later tekende Sarita Lorena een platendeal bij het label Sony Music en was daarmee de eerste vrouwelijke urban artiest die tekende bij het label. Good job!

Sindsdien dropte ze in korte tijd meerdere solotracks en bracht collabs uit met grote namen als Ronnie Flex, Jayh, Adje en SXTEEN. De zangeres laat haar Braziliaanse roots terugkomen in haar muziek en rapt in het Nederlands en in het Portugees. Naast het feit dat de zangeres goede muziek maakt, staat ze er ook om bekend dat ze nummers voor andere artiesten schrijft. Hoewel je zou denken dat Sarita liever grote hits voor zichzelf schrijft, heeft ze er absoluut niks op tegen als een andere artiest een nummer 1-hit scoorde die door haar is geschreven. En waarom ook niet? Gun anderen ook wat!

Het is sowieso een win voor mij. Ik weet dat als ik een track op nummer 1 heb staan dat het voor mij net zo’n groot feestje is als wanneer een artiest een nummer 1-hit heeft die door mij geschreven is.”, aldus Sarita.

Dus wie is Sarita Lorena?Een dame die je zeker in de gaten moet houden. Braziliaans talent!

Bron: Funx, Beeld: Facebook

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments