HomeFashionDe leukste schoenentrends voor zomer 2022

De leukste schoenentrends voor zomer 2022

Creatieve fashionista’s opgelet. Zomer is in opkomst en op die festivals moet je er uiteraard wel trendy bijlopen. Sowieso wil jij graag mee gaan met de laatste trends en wil jij er trendy bijlopen. Ook in zomer 2022.

Op festivals kan je gespot worden als met jouw trendy outfit. Wil jij graag een carrière in mode? Zorg dan dat je trendy bijloop.

Je gaat uiteraard niet op je schapenwollen sloffen naar je favoriete festival of naar een leuk feestje. Die draag je lekker comfortabel thuis. Maar wat draag je dan op een feestje of festival? Hoe kan je er trendy uit zien deze zomer en je toch comfortabel voelen?

De leukste schoenentrends voor zomer 2022.

Wij hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet:

1.De dad sandalen

Uh wat is dat? Juist ja de dad sandalen. Misschien ken je ze nog van vorige zomer, toen waren ze ook al trendy. Ze zitten lekker, zijn comfortabel en zijn goed te combineren bij elke outfit.

2.Plateau sandalen

Hoog en opvallend. Ja dat is trending deze zomer. De plateauzool is terug en wij vinden dit leuk! Ook deze vind je weer in allerlei printjes, kleuren en maten. De plateau sandalen zijn een stuk steviger én comfortabeler dan hakken. Voor welke kleur ga jij? Wij houden van knal roze!

3.Clogs

Jaja, de klompen hebben een comeback. Je ziet de Engelse clogs bij allerlei grote merken voorbij komen. Wel met een modern/origineel randje uiteraard. Niet zo lomp als echte klompen! Je vind ze in allerlei kleurtjes en printen, met riempjes etc. Ze kunnen best leuk staan. Wat vinden jullie? Wij vinden hetzelf niet zo en zouden er niet mee lopen op een festival.

4.Lace up sandalen

Ben jij een fan van sandalen en draag je graag een keer een ander model dan zijn de lace-ups sandalen perfect voor jou. Ze komen tot de knie. Like what? Zo hoog. Ja echt. Het is prachtig alternatief voor een kniehoge laars. Of het echt lekker zit weet ik niet, maar het is zeker wel trendy.

Heb jij een uniek schoenenmerk en wil je graag op Life of an Artist verschijnen? info@lifeofanartist.nl. Het merk voor de artiesten en creatievelingen.

Image: Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments