HomeMusicSinger-songwriter Caitlin Lewis brengt eerste EP ‘Geluk’ uit

Singer-songwriter Caitlin Lewis brengt eerste EP ‘Geluk’ uit

Aanstormend talent Caitlin Lewis bracht op 11 augustus haar eerste EP ‘Geluk’ uit. Na het uitbrengen van drie eerdere singles ‘Wie Ben Jij’, ‘Waarom’ en ‘Als Je Gaat’ is Caitlin er nu klaar voor om haar hele EP ten gehore te brengen. De EP die autobiografisch is bevat een verzameling van verschillende situaties waar de jonge singer-songwriter in heeft gezeten en waarbij ze op de momenten zelf dacht dat het nooit meer goed zou komen. Hoe lastig het ook was, wist ze keer op keer de situaties te verbeteren en om te zetten in iets positiefs. Dankzij al deze ervaringen is de ‘Geluk’ ontstaan.
‘Geluk’ is vanaf nu te beluisteren via alle streaming portalen

Naast de drie eerder uitgebrachte nummers ‘Wie Ben Jij’, ‘Waarom’ en ‘Als Je Gaat’ bevat de EP ook drie gloednieuwe tracks. ‘Vrijdagmorgen’, ‘Nachtdienst’ en de titeltrack ‘Geluk’ maken de EP compleet.

Caitlin laat al vanaf de eerste release “Als Je Gaat” een behoorlijke indruk achter bij de Nederlandse muziekindustrie en pers. Zo stond ze al in editorial playlists zoals ‘Je Moerstaal’, ‘EQUAL’ en ‘Beste van NL’ op Spotify en was ze ‘Artist Of The Month’ bij FunX. Daarnaast was ook de Linda Meiden al geïnteresseerd in deze mysterieuze dame met de melancholische stem en stond ze 1 juli voor het eerst op te treden in het Zaan theater. We verwachten zeker nog meer van Caitlin te zien de aankomende tijd en laten ons graag verrassen.

Over Caitlin Lewis
A new star is ready for take-off. Caitlin Lewis is een jonge authentieke singer-songwriter die recentelijk getekend heeft bij 220 Records, het label waarop haar eerste single ‘Als Je Gaat’ in februari is uitgebracht. De jonge zangeres laat zich inspireren door folklore, zoals traditionele Marokkaanse sounds, maar ook door popartiesten als Stromae. Deze verschillende inspiratiebronnen vermengt ze samen tot een vernieuwende alternatieve pop sound, die niet makkelijk in een hokje te plaatsen is. Haar gevoelige teksten zijn (vaak) autobiografisch met een vleugje melancholie, maar altijd zeer herkenbaar. Haar intrigerende verschijning, omringd door mysterie, zorgen ervoor dat je meer wil weten over deze jonge vrouwelijke artiest oorspronkelijk afkomstig uit Soest. Caitlin weet met haar lyrics en eigen sounds nieuw leven in de Nederlandse muziekscene te brengen en ze laat zien dat ze klaar is om de grote stages te veroveren. Stay tuned for more!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments