HomeMusicCarmell brengt self-love song track "Heet" uit

Carmell brengt self-love song track “Heet” uit

Een paar dagen geleden bracht zangeres Carmell haar self-love song ‘Heet’ uit. Deze funky track volgt op haar eerdere releases ‘7 Maanden’ en ‘Slaaptekort’, welke beiden support kregen van 100%NL. Na haar debuutsingle is Carmell al onder de aandacht gebracht bij de lezers van FHM, &C en de Tina en was ze Kickstart Talent bij XITE. ‘Heet’ is hét nummer om op te zetten als je je samen met vriendinnen aan het klaarmaken bent voor een feestje. De song komt uit via Cloud 9 Music en is vanaf vandaag overal te streamen.

Met ‘Heet’ wilde Carmell graag een song maken waarmee iedere vrouw zich supersexy voelt. Ze heeft altijd al over dit onderwerp willen schrijven en op de poppy, disco beat komt de boodschap perfect over. Carmell zegt: “Deze song gaat niet over mij, maar over elke vrouw. We mogen ons allemaal sexy en zelfverzekerd voelen en ik ben blij dat ik deze mooie boodschap in deze toffe song heb kunnen verwerken!”

Carmell

Carmell (Kusters, 26) is al vanaf jongs af aan bezig met muziek. Ze trad altijd op voor haar familie waardoor vroeg duidelijk werd dat ze artieste wilde worden. Carmell heeft haar passie voor muziek tot uiting gebracht door haar zangkunsten op te nemen en de video’s hiervan te plaatsen op social media, welke in korte tijd al aardig wat views gegenereerd hebben. Hierdoor ging voor haar het balletje rollen en heeft zij in rap tempo een stevig team om zich heen verzameld, wat ertoe geleid heeft dat zij recentelijk bij Cloud 9 Music haar eerste platencontract heeft getekend. Carmell is een eerlijke, nuchtere, en vooral enthousiaste zangeres met een diverse sound. Inhoudelijk worden onderwerpen aangesneden waar leeftijdsgenoten zich goed mee kunnen identificeren, waarmee Carmell hoopt haar luisteraars de kracht te geven om positief in het leven te staan en je dromen na te jagen. De modieuze Carmell wil mensen inspireren, niet alleen met haar muziek maar ook met haar stijl; vrouwelijk en stoer. De muziek die we van haar kunnen verwachten zullen catchy en melodieuze nummers zijn, die na één keer luisteren in je hoofd blijven zitten. Carmell haar debuutsingle ‘7 Maanden’ is eind december uitgekomen en heeft al meer dan één miljoen streams behaald. Ondertussen heeft de zangeres haar tweede song ‘Slaaptekort’ uitgebracht, die net als de voorganger support kreeg van 100%NL. Carmell brengt veel tijd door in de studio voor nieuwe muziek en is er dan ook klaar voor om Nederland te veroveren!

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments