HomeLifeSoulCypher Festival viert voor het 10e jaar hiphop in hart van Arnhem....

SoulCypher Festival viert voor het 10e jaar hiphop in hart van Arnhem. Lees hier meer.

“Now is the time to celebrate Hip Hop”.

Hier wil je bij zijn als hiphop liefhebber.

Dit weekend staat Arnhem in het teken van de 10e jubileumeditie van festival SoulCypher: de stad ademt en viert hiphop met activiteiten en voorstellingen in hetStadstheater tot aan kleinere muziekstudio’s.

Op zondag 13 november vindt het main event en het hoogtepunt van het festival plaats en vult internationaal danstalent het hele pand van het Arnhemse Stadstheater. Aanstormend en gevestigd danstalent neemt het tegen elkaar op in energieke dansbattles en showcasen zo de kracht en essentie van de hiphopcultuur in het hart van Arnhem. Tussendoor zijn er performances en showcases te zien van verschillende danscrews en internationaal gerenommeerde juryleden.

SoulCypher Festival is een samenwerking tussen choreograaf Ruben Chi en zijn Stichting Soulcypher, Stadstheater & Musis Arnhem, Rozet, Studio26, Theater a/d Rijn en Willemeen. SoulCypher is inmiddels al 10 jaar actief staat in de scene bekend als een van de grootste hiphop-battles in Nederland – waar ook internationale uitwisseling een grote rol speelt.

Het main event in de Grote Zaal van het Stadstheater start op
zondag om 18:00 uur en bestaat uit spectaculaire 2 vs 2 battles in de stijlen Hip Hop, Housedance, Popping, Locking.

Op zaterdag tussen 14:30 – 17:00 uur vinden er Kids Allstyle battles (voor dansers tot 16 jaar) plaats in de kleine zaal van het Stadstheater.
Naast de spectaculaire battles tijdens het main event in op 13 november, kun je het hele weekend de kracht van hiphopculture beleven op verschillende partnerlocaties in Arnhem. Een ervaring die je niet wil missen!

Soulcypher 2022 wordt gelivestreamed in samenwerking met mediapartner NewDanceTV en wordtmede mogelijk gemaakt door partners De Nieuwe Oost, Theater a/d Rijn, Rozet, Musis & Stadstheater Arnhem, Studio26 en door bijdragen van de Gemeente Arnhem en Provincie Gelderland

Meer informatie en tickets

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments