HomeMusicTally brengt krachtige single ‘Body Armour’ over onbreekbare liefde uit

Tally brengt krachtige single ‘Body Armour’ over onbreekbare liefde uit

Geboren entertainer Tally brengt haar nieuwe single ‘Body Armour’ uit, een heerlijke dansplaat over onbreekbare liefde. Deze banger volgt op een serie van bijzondere releases van zangeres. Met haar song ‘Gloria’ was ze ambassadrice van de Rotterdam Pride en deze hit heeft inmiddels méér dan 2,5 miljoen streams behaald op Spotify. In 2022 gaf de Tally spetterende optredens tijdens Pride Amsterdam en de Canal Parade met haar single ‘What A Feeling’.

Body Armour’ komt uit via ROQ ’N Rolla Music en is vanaf nu overal te beluisteren.

 ’Body Armour’ brengt net zo veel energie als er in de persoonlijkheid van Tally zit, jij komt door dit nummer geheid in de mood voor een feestje. Toch gaat de tekst dieper dan dat. De zangeres heeft het namelijk over liefde die niet kapot te krijgen is, ondanks de tegenslagen in het leven. Met meeslepende lines als “I’ll cover you. You’ll cover me. Body to body” wordt je meegenomen in het gevoel van de lichamelijke en spirituele connectie tussen twee geliefden en de bescherming en veiligheid die daarbij hoort. Door de positieve lyrics en dansbare melodieën is ‘Body Armour’ dé perfecte plaat voor op een festival deze zomer.

Tally
Tally is een geboren entertainer. De oorspronkelijk in Suriname geboren artieste heeft een Joods/Creoolse en Indiaanse achtergrond en deze mix maakt haar een echte exotische vlam. Als jong meisje schreef ze haar eigen nummers en visualiseerde zichzelf op grote podiums. Met deze visie in gedachten bracht ze in 2016 haar eerste officiële single en video ‘My Reflection’ uit en vervolgens een samenwerking met DJ Kelly Ross en Bollebof. In 2019 tekende Tally bij het label ROQ ‘N Rolla Music, eerder bracht ze daar de tracks ‘Forbidden Fruit’ en ‘Free’ uit. De zangeres heeft internationale ambities en is klaar om de wereld te inspireren met haar muziek en unieke sound. Daarnaast heeft het multi-talent ook een eigen bikini-lijn, die ze verkoopt via de Instagram pagina @bikinibytally. Met haar levendige muziek en stem draagt Tally bij aan een kleurrijke wereld waar iedereen geaccepteerd wordt en gelijk is, ondanks zijn of haar geaardheid. De zangeres gelooft erin dat iedereen zijn of haar dromen en doelen kan behalen door de kracht in jezelf te vinden.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments