HomeMusicTeam TNT gaat door rood met ‘Rode Licht’ featuring Mr. Polska en...

Team TNT gaat door rood met ‘Rode Licht’ featuring Mr. Polska en Yung Volwassen

Vandaag brengt Team TNT de knallende track ‘Rode Licht’ uit. Voor deze song heeft de DJ/producer twee geweldige featurings weten te regelen in de vorm van Mr. Polska en Yung Volwassen. ‘Rode Licht’ komt uit via Kill Your Darlings en is vanaf vandaag overal te streamen.

De heren houden er allemaal wel van om flink uit hun dak te gaan en een goede oldskool rave track, in de geest van een rebellerende generatie uit de jaren ’90, kon dan ook niet uitblijven. In de studio werd het ze al snel duidelijk, zij gaan ervoor zorgen dat er een party anthem is voor de nieuwe generatie! Team TNT en Yung Volwassen hebben de track al vaak live opgevoerd: “Toen we de eerste versies live lieten horen, waren de reacties zo enthousiast dat we wisten dat we een megaplaat in handen hebben. Het is ook extra feest nu LEGEND Mr. Polska ons geblessed heeft met een verse zodat we zeker weten dat we met grote getalen keihard door het rode licht kunnen gaan.”

‘Rode Licht’ gaat over het hebben van FOMO. Deze angst zorgt ervoor dat je op elk feestje aanwezig wilt zijn, elk drankje gedronken moet hebben en ook met elke geïnteresseerde meid moet scharrelen. Want wat als je iets mist?! Om dit tijd technisch te kunnen halen, moet je door het rode stoplicht gaan. De heren van Yung Volwassen hebben hier zelf ook dagelijks last van: Ik heb Jan wel eens op een dating app gezien” zegt Lucas Lit. “Hij swipet iedereen naar rechts, want hij is bang dat hij de liefde van z’n leven misloopt door links te swipen.” Jantje Modaal reageert hierop: “Jij overtrof dat toch wel! Weet je nog dat je een Uber rit van 150 euro betaalde – terwijl je bij je scharrel in Haarlem lag – omdat je zag dat ik op een feestje met Monica Geuze stond?”

De single volgt op een waslijst van successen voor de artiesten. Team TNT maakt elk feestje onvergetelijk door je favo classics in een nieuw jasje te steken, waardoor ze nog niet met pensioen hoeven. Denk bijvoorbeeld aan zijn miljoenen hit ‘Summerjam’. Daarnaast maakt hij ook graag je nieuwe classics zoals ‘Sunny’ met zangeres Tally. Mr. Polska kan tegenwoordig niet meer normaal over straat in Polen, waar hij maandelijks 2 miljoen luisteraars heeft op Spotify en daarnaast de meest gestreamde artiest is op onder andere TikTok, YouTube en Apple Music. Hij heeft hier 44 dagen op #1 gestaan in de charts met zijn single Złote Tarasy, een landelijk record. Yung Volwassen brengt als energiek HipHop/Pop act een onontkoombaar aanstekelijk enthousiasme en dansbare vibes, het bewijs hiervoor te vinden op platen als ‘Niet Naar Huis’ en ‘Moët’.

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments