HomeArt & DesignThe Upside Down Museum. Alles wat je wilt weten.

The Upside Down Museum. Alles wat je wilt weten.

Ga je een dagje naar Amsterdam met vriendinnen? Dan wil je The Upside Down zeker niet missen. In deze Instagramhemel maak je perfecte foto’s in een ballenbak en een roze privéjet!

The Upside Down in Amsterdam is weer open

Yes he! Het Instagrammuseum Upside Down van Anna Nooshin is eindelijk weer open. Lees hier meer over deze powervrouw.

En dat vieren ze meteen met twee nieuwe kamers, waaronder een roze privéjet waar je perfecte Instagramkiekjes kunt maken. Maar er zijn ook genoeg andere kamers in The Upside Down in Amsterdam die je niet mag overslaan. Zo is er een ruimte waar je in een ballenbak kunt liggen met regenboogkleurige neonlichtjes op de achtergrond. En in de kamer The Club lijkt het net of de wereld echt op zijn kop staat. Letterlijk upside down dus!

The Upside Down is een superleuk museum om met vriendinnen naartoe te gaan deze zomer en de leukste kiekjes te maken voor jouw coole Instagram. Step up your Instagram level! Ben je op een geven moment moe van al het Instagramfoto’s maken? Dan kun je in het café even op adem komen en lekker lunchen. En de lunch is ook heerlijk!

Dit museum moet je gezien hebben en is insta perfect.

WHERE TO FIND the Upside doen Museum?: Europaboulevard 5, Amsterdam

Have fun!

Bron: Girlscene, Beeld: Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments