HomeInfluencersTiktok is miljoenen business in 2024. Lees hier meer.

Tiktok is miljoenen business in 2024. Lees hier meer.

Na Youtube en Instagram is het Tiktok dat als een sneltrein gaat. Het is inmiddels een miljoenen business in 2024. 

In 2019 was het platform bekend voor zijn vele dansjes al populair, maar in 2020 is deze werkelijk geëxplodeerd. Net zoals je beroemde YouTubers en Instagrammers hebt, zijn er nu ook al heel wat populaire TikTokkers.

Enkele bekende Tiktokkers die veel geld verdienen op het platform:

4. Loren Gray – 18 jaar (2,6 miljoen dollar per jaar)

Deze piepjonge zangeres is dankzij TikTok volledig ontploft. Ze was al populair op Instagram, maar nu dus ook op Tiktok. Ze heeft op Instagram meer dan 20 miljoen volgers. Ook haar filmpjes worden heel veel bekeken waardoor ze elke maand flink wat verdient via advertenties. Het is ook een mooi poppetje om te zien. Daarnaast heeft ze ook nog een lucratieve sponsordeal met het merk Revlon. Lekker bezig Loren!

3. Dixie D’Amelio – 19 jaar (2,9 miljoen dollar per jaar)

TikTok-succes zit duidelijk in de familie. Want haar jongere zus staat hier wat hoger in het lijstje. Beide verdienen ondertussen veel geld met het platform. Zo heeft Dixie bijvoorbeeld een interessante deal met het kledingsmerk Hollister dankzij haar populariteit op TikTok.

2. Charli D’Amelio – 16 jaar (4 miljoen dollar per jaar)

Ongelofelijk maar waar, de amper 16-jarige Charli is dankzij haar dansjes op TikTok nu al een miljonair. De twee zussen zijn een Tiktok fenomeen geworden en hebben vele samenwerkingen met merken.

1. Addison Rae – 20 jaar (5 miljoen dollar)

De Queen van TikTok wordt Addison ook wel eens genoemd. Addison Rae. Ze is zelfs bevriend met Kourney Kardashian. Haar advertentie-inkomsten zijn gigantisch op TikTok zelf. Daarnaast heeft ze nog monsterdeals met Reebok, horlogebedrijf Daniel Wellington en is ze het gezicht van American Eagle. Ze schijnt zelfs gedate te hebben met rapper Drake.

Tiktok is de trend van 2024 en inmiddels dus een miljoenenbusiness.

We houden je op de hoogte!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments