HomeMusicTurfy Gang en Trobi gaan nog niet naar huis in ‘After van...

Turfy Gang en Trobi gaan nog niet naar huis in ‘After van de After’

Vandaag brengen Turfy Gang en Trobi hun nieuwe single ‘After van de After’ uit. De heren weten maar al te goed hoe je een feestje moet bouwen: Trobi kreeg landelijke aandacht met zijn party track ‘Ome Duo’ met Angela Groothuizen, Kraantje Pappie, Chivv en ADF Samski. Turfy Gang stond in de Nederlandse top 40 met hun tune ‘Padellen’. Deze boys samen wordt dus gegarandeerd een knaller! ‘After van de After’ komt uit via BOOMIN’ Records en is vanaf vandaag overal te streamen.

Het was de eerste keer dat Turfy Gang en Trobi in de studio zaten en de klik was zo goed dat gelijk ‘After van de After’ eruit rolde. Inspiratie voor de song was al het goede wat de zomer te bieden heeft: leuke boot-, strand- en huisfeestjes en toffe festivals. De jongens van Turfy zeggen hierover: “Iedereen kent het moment dat je op een feestje staat en nog niet wil dat de nacht afgelopen is. En stel je wilt wel weg, dan zorgt je FOMO er wel voor dat je blijft. Geef er gewoon aan toe en ga vooral met ons mee naar de After van de After!”

Turfy Gang bracht eerder tracks als ‘Bika’ en ‘Padellen’ uit, laatstgenoemde single behaalde al meer dan vijftien miljoen streams op Spotify. Men kent Trobi natuurlijk van songs als ‘Okee Shordy’ met Ronnie Flex, Chivv & ADF Samski of ‘Cómo Están?’ met Morad, songs die respectievelijk tweeëntwintig en vijfenvijftig miljoen streams genereerden op Spotify.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments