HomeMusicDiddy kondigt single 'Another One Of Me' aan

Diddy kondigt single ‘Another One Of Me’ aan

Sean ‘Diddy’ Combs kondigde de single en de eerste muziekvideo release aan van ‘Another One of Me‘ van zijn nieuwste R&B album ‘The Love Album – Off The Grid’. Zowel het album als de video werden uitgebracht op vrijdag 15 september, op ‘Diddy Day’. Deze track werd eerder deze zomer geteased aan fans tijdens The Weeknd’s ‘After Hours Til Dawn’ tour.The Weeknd’s heeft tijdens deze tour bekendgemaakt dat dit de laatste feature van zijn carrière zal zijn.

Another One of Me‘ is een fusie van onderscheidende stijlen. Het combineert Diddy’s soepele flow met de vocals van The Weeknd, de refreinen van French Montana en de kenmerkende stijl van 21 Savage. De single toont diverse perspectieven op liefde en het leven: The Weeknd behandelt de complexiteiten van liefde en waarschuwt om niet te veel gehecht te raken terwijl je een blijvende connectie zoekt. French Montana beschrijft zijn reis naar welvaart en benadrukt de eenzaamheid van zijn stijgende succes. 21 Savage gaat in op zijn uitdagingen op het gebied van toewijding, waarbij hij zijn tekortkomingen in balans brengt met een loyale instelling. Ondertussen deelt Diddy verhalen over zijn levensreis, waarbij hij de nadruk legt op groei en ambitie.

In de muziekvideo ‘Another One Of Me’ wordt, met behulp van speciale effecten, een andere kant van Diddy getoond, gestuurd door de onvoorspelbaarheid van de liefde. De visuele aspecten komen overeen met de emoties van het nummer, waarbij de perspectieven van The Weeknd, 21 Savage en French Montana het verhaal verrijken. Deze video markeert een nieuwe richting voor Diddy, waarbij de raadselachtige aard van de liefde wordt benadrukt. Regisseur James Larese suggereert dat zonder risico’s te nemen, we de magie van mogelijkheid verliezen, waardoor zowel het nummer als de video diepgaand impact hebben.

LOVE RECORDS

Love Records is een R&B-platenlabel dat zich toelegt op het creëren van tijdloze R&B-muziek met een nieuwe generatie artiesten, producers en songwriters van absolute wereldklasse. Love Records, door Combs opgericht in 2021, vertegenwoordigt een shift in R&B, waarbij de focus verankerd is in samenwerkingen en artistieke partnerships. Grammy Award-winnende, multi-platina singer-songwriter Jozzy is de eerste artiest die bij het label is getekend en zal haar aankomende album in februari 2023 uitbrengen.

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments