HomeInfluencersVerdienen Instagram influencers dan toch niet zoveel?

Verdienen Instagram influencers dan toch niet zoveel?

Wij lazen een artikel waarin blijkt dat Instagram influencers helemaal niet zoveel verdienen.

Like what? Wij dachten dat er grote bedragen in om gingen, maar dat schijnt dus wel mee te vallen. Het ligt ook aan denken als engagement en originaliteit. Influencer worden is dus tegenwoordig niet meer zo makkelijk als dat het lijkt.

Een blik op je Instagramfeed en je zou denken dat al die influencers een glamoureus leven leiden. Als ze niet aan een koffie zitten in een hippe bar, zitten ze wel in een of ander paradijselijk oord. Een nieuwe studie heeft berekend hoeveel ze verdienen, en dat bedrag kan wel eens tegenvallen.

Heb je toch zo’n donkerbruin vermoeden dat er een influencer in jou schuilt of wil je een centje bijverdienen? Dan moet je volgens Tribe, een bedrijf dat merken koppelt aan influencers, toch al heel wat volgers achter je geschaard hebben. Iemand met 3.000 tot 10.000 volgers kan tussen de € 50 en € 100 verdienen met een Instagrampost. Mensen met 25.000 tot 50.000 volgers kunnen met één post hun bankrekening aandikken met € 200 tot € 285.  Dit valt dus best tegen…Dan moet je aardig wat samenwerkingen per maand hebben om toch een fulltime inkomen te hebben.

Wil jij dus echt bakken met geld verdienen dan zou je toch echt meer dan 1 miljoen volgers moet hebben, denk dan aan influencers zoals Anna Nooshin en Rianne Meijer. Meer lezen over de funny influencer Rianne Meijer? Check this out. Wie dacht dat influencers makkelijk geld binnenharken heeft dus niet helemaal gelijk. Mocht je er je business van maken, dan heb je wel een heel goed plan nodig, maar het is niet onmogelijk. Wees origineel en creatief en lees vooral onze artikelen.

Bron:AD, Beeld: Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments