HomeMoneyVermogen rapper Eminem in 2024?

Vermogen rapper Eminem in 2024?

“You are capable of anything you set your mind to, man”. Deze man is echt een onderschatte rap legende full of creatief talent. 

Its all about the right mindset. Keep going.

Wat verdient deze rap legende? en wat is zijn totale vermogen anno 2024?

Marshall Mathers, beter bekend als Eminem aka The real Slim Shady! Eminem is groot geworden met zijn aansprekende goede raps. Op 14-jarige leeftijd nam hij de artiestennaam M&M aan, later wijzigde hij dat in Eminem. Hij stopte op 17-jarige met school en vulde zijn tijd met nummers schrijven meedoen aan freestyle rap battles.

Eminem werd al snel ontdekt door Dr. Dre en die was zeker onder de indruk van zijn talent.  Hij tekende een contract bij Dr. Dre’s Aftermath Entertainment, om The Slim Shady EP opnieuw op te nemen, in een nieuwe versie met Dre als uitvoerend producent. Het Slim Shady album werd een gigantisch commercieel en artistiek succes. 

Nog meer successen van de rapper. Eminem verkocht in totaal 170 miljoen albums. Hij is daarmee de negende best verkopende artiest ter wereld. Hij won 15 Grammy Awards, 8 American Music Awards, 17 Billboard Awards en een Academy Award gewonnen (voor het nummer “Lose Yourself” – van de 8 Mile-soundtrack). Dat is dus niet mis. Hij wordt beloont voor zijn talent. 

Daarnaast is hij ook nog als acteur te zien in bijrollen van films en series. Denk aan de film “8 mile”. Die moet je kennen. De hustle and the struggle van Eminem. Een real life movie. 

Begin dit jaar dropte hij het album “Music To Be Murdered By”. Een dope album vol met goede hits.

Wat is zijn vermogen in 2024?

Zoals gezegd is Eminem één van de succesvolste rappers van deze generatie. Met zijn rapkunsten heeft hij al heel wat geld bij elkaar verdiend. Volgens bronnen heeft Eminem een vermogen van 230 miljoen dollar. Omgerekend is dat zo’n 200 miljoen euro. Daarmee staat hij in de top 5 rijkste rappers van dit moment. Benieuwd naar andere rijke rappers? Check this out.

Hij verdient genoeg per jaar met zijn muziek. Hoeveel is niet precies bekend. Het is wel lastig voor artiesten nu doordat ze niet kunnen optreden.

Wil jij nou ook rijk worden? Weet jij nog niet hoe? Dan is affiliate marketing misschien iets voor jou. Geld verdienen met websites en content. Slapend rijk worden..nou zo makkelijk is het niet. Maar wie hard werkt en er echt voor gaat kan hier aardig goed geld mee verdienen. Wil je er meer over leren en weten? Bekijk dit dan eens.

 

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments