HomeBeautyNoosh beauty: het beauty merk van Anna Nooshin

Noosh beauty: het beauty merk van Anna Nooshin

Anna Nooshin moet je inmiddels wel kennen. Ze is een ondernemer, influencer, schrijfster en zoveel meer. Ze is onder andere de oprichter van het platform NSMBL. Nu mag ze ook beautylabel-eigenaar aan dit lijstje toevoegen. Ze komt met het label Noosh, een beautylabel met producten van hoge kwaliteit, die cruelty free én vegan zijn. Het label biedt in Italië geproduceerde make-up, huidverzorging en hair careproducten. Noosh is ontwikkeld voor iedereen die van beauty houdt, maar geen zin heeft om ’s ochtends uren voor de spiegel te staan. De producten zijn dan ook ontwikkeld om je eigen schoonheid te benadrukken. Beauty for your best self, aldus het merk Noosh.

Het is niet in de winkels te koop, maar als Noosh member (het is dus gebaseerd op een membership model) ontvang je iedere maand een nieuwe collectie die bestaan uit colored cosmetics, maar ook haar- en skincare producten. Deze zijn dus altijd 100% cruelty free en veelal vegan. De box bestaat uit 4 tot 5 producten per maand en kost €24,95. Wij zijn erg benieuwd naar hoe dit merk gaat lopen! Er zijn natuurlijk al ontzettend veel beauty merken, maar wie weet.

Noosh beauty: check it out!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments