Het vermogen van Rianne Meijer? Wat verdient deze populaire dame nou eigenlijk?

Ze is een succesvolle influencer met meer dan 1 miljoen volgers op Instagram. Daar heeft ze vele samenwerkingen met merken, maar ze heeft ook nog eens een succesvol Youtube kanaal. Ze vlogt in het Engels om zo meer mensen te bereiken. Een goed idee van deze dame! Wij zijn ook in het Engels begonnen (iammandyb.com & Hustlersgang.com). Beiden nog druk mee bezig Zo bereik je toch meer mensen en kan je groter worden op het web.

Daarnaast is Rianne Meijer een echte beauty en heeft ze in het verleden ook modellenwerk gedaan, maar ze is toch verder gegaan voor een carrière als influencer na een aantal andere jobs.

Wil jij nou ook influencer worden? Lees dit artikel dan eens.

Wat is het vermogen van Rianne Meijer en wat verdient deze ze eigenlijk?

We weten dat je met 1 miljoen volgers tienduizenden euro’s voor een Instagram post duizenden euro’s kan krijgen dus dat zit wel goed. 10.000 euro? Misschien wel meer. Daarnaast verdient ze met Youtube, al moet je daar wel heel veel views voor hebben. Ze heeft regelmatig samenwerkingen met merken zoals Zalando en met het merk NA-KD en heeft nog een eigen webshop (als het goed is). Wat haar totale vermogen is weten we niet, maar we denken dat ze nog geen miljonair is. Ze heeft waarschijnlijk een paar ton. Maar wie weet in de toekomst. Misschien zit deze dame ook wel in het vastgoed of doet ze aan beleggen? Who knows?

Vermogen Rianne Meijer? Not bad dus! On her way to be a miljonair! We houden je op de hoogte.

Wil jij nou online geld verdienen? Ben je al bezig met een blog of online magazine of misschien webshop? Bij affiliate marketing verkoop je producten en verdien je een percentage aan de sale. Dit kan je dus op verschillende manieren toepassen. Er zijn veel soorten producten. Wij beloven je zeker geen gouden bergen, maar 500/1000 per maand extra na een aantal jaar is zeker mogelijk. Bekijk de cursus en ga ervoor. Je kan het ook toepassen op social media. Dus voor ook handig voor alle grote influencers.

Die 10k per maand klinkt wel leuk, maar hier heeft Jacko meijaard 10 jaar over gedaan en dat met 20+ websites. Ga uit van een leuke bijverdiensten en blijf realistisch.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here