HomeMoneyVermogen Rianne Meijer. Wat verdient deze influencer?

Vermogen Rianne Meijer. Wat verdient deze influencer?

Het vermogen van Rianne Meijer? Wat verdient deze populaire dame op de gram en YouTube nou eigenlijk?

Ze is een succesvolle influencer met inmiddels 2 miljoen volgers op Instagram (volgens mij ook wel aardig wat gekocht). Daar heeft ze vele samenwerkingen met merken, maar ze heeft ook nog eens een succesvol Youtube kanaal. Ze vlogt in het Engels om zo meer mensen te bereiken. Een goed idee van deze dame, want zo kan je internationaal gaan. Ze heeft 60k abonnees. Hoeveel ze precies met YouTube verdient is niet duidelijk.Er wordt gezegd dat je vanaf 50k abonnees van YouTube kan leven.

Daarnaast is Rianne Meijer een echte beauty en heeft ze in het verleden ook modellenwerk gedaan, maar ze is toch verder gegaan voor een carrière als influencer na een aantal andere jobs. Ze staat bekend om haar Instagram vs reality posts die vaak hilarisch zijn. 

Rianne is getrouwd met haar grote liefde Roy, woont samen in een gekocht huis wat ze helemaal naar eigen smaak heeft laten verbouwen en ze is ook zwanger van haar eerste kindje. 

You go girl! 

Wil jij nou ook influencer worden? Lees dit artikel dan eens.

Wat is het vermogen van Rianne Meijer en wat verdient deze ze eigenlijk?

We weten dat je met 1 miljoen volgers tienduizenden euro’s voor een Instagram post duizenden euro’s kan krijgen dus dat zit wel goed. 10.000 euro? Misschien wel meer. Maar meestal is het minder. Er worden geen exacte cijfers genoemd, maar veel verdienen als influencer valt best wel tegen. Voor de meeste gesponsorde posts zal ze rond de 2000/5000 euro krijgen. Ze heeft regelmatig samenwerkingen met merken zoals Zalando en met het merk NA-KD. Verder is ze volgens mij geen ondernemer. Wat haar totale vermogen is weten we niet, maar we denken dat ze nog geen miljonair is. Ze heeft waarschijnlijk een paar ton, want ze heeft een prachtig huis en ze heeft een dure bruiloft gehad in Toscane. Maar wie weet in de toekomst. Misschien zit deze dame ook wel in het vastgoed of doet ze aan beleggen? Who knows?

Vermogen Rianne Meijer? Not bad dus! On her way to be a miljonair! We houden je op de hoogte als we meer weten over haar vermogen. 

Ook jij kan geld verdienen op het web. Lees vooral onze andere artikelen als influencer, blogger of ondernemer.

Is beleggen meer iets voor jou? Beleggen in vastgoed of op de beurs? Bekijk dit dan eens.

 

 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments