Het vermogen van Rianne Meijer? Wat verdient deze populaire dame nou eigenlijk?

Ze is een succesvolle influencer met meer dan 1 miljoen volgers op Instagram. Daar heeft ze vele samenwerkingen met merken, maar ze heeft ook nog eens een succesvol Youtube kanaal. Ze vlogt in het Engels om zo meer mensen te bereiken. Een goed idee van deze dame! Wij zijn ook in het Engels begonnen (iammandyb.com & Hustlersgang.com). Beiden nog druk mee bezig Zo bereik je toch meer mensen en kan je groter worden op het web.

Daarnaast is Rianne Meijer een echte beauty en heeft ze in het verleden ook modellenwerk gedaan, maar ze is toch verder gegaan voor een carrière als influencer na een aantal andere jobs.

Wil jij nou ook influencer worden? Lees dit artikel dan eens.

Wat is het vermogen van Rianne Meijer en wat verdient deze ze eigenlijk?

We weten dat je met 1 miljoen volgers tienduizenden euro’s voor een Instagram post duizenden euro’s kan krijgen dus dat zit wel goed. 10.000 euro? Misschien wel meer. Daarnaast verdient ze met Youtube, al moet je daar wel heel veel views voor hebben. Ze heeft regelmatig samenwerkingen met merken zoals Zalando en met het merk NA-KD en heeft nog een eigen webshop (als het goed is). Wat haar totale vermogen is weten we niet, maar we denken dat ze nog geen miljonair is. Ze heeft waarschijnlijk een paar ton. Maar wie weet in de toekomst. Misschien zit deze dame ook wel in het vastgoed of doet ze aan beleggen? Who knows?

Vermogen Rianne Meijer? Not bad dus! On her way to be a miljonair! We houden je op de hoogte.

Wil jij nou ook online geld verdienen? Een passief inkomen opbouwen door een paar jaar hard te werken? Geld verdienen door middel van websites en content? Leer hier dan meer over de toekomsttrend affiliate marketing.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here